pistolero85 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 No fajnie ale ciekawe czy naszego rozpoczęcia sezonu motocyklowego nie będzie w podobnym czasie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Jakby coś zawsze można jeszcze Grilla rozpalić na działeczce u mnie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ja tam się wybieram. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Może zajrzę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Kalisz Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Blisko działki moich znajomych I pewnie byłbym na tym rozpoczęciu i wiele innych motorów z Kalisza też gdyby nie fakt że w tym samym dniu jest Zlot Gwiaździsty w Częstochowie A skoro Ten w Cz-wie jest starszy i dużo ważniejszy to chyba brakło trochę orientacji i rozeznania kolegom organizatorom tego tu w Licheniu ale czasu jeszcze trochę pozostało tak że myślcie koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzie A przecież nie chodzi o to aby konkurować tylko zaistnieć na mapie polskich zlotów motocyklowych I tego organizatorom życzę tym bardziej że jest to w takim fajnym miejscu pozdr wszystkich jacek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzieByła na tym forum dyskusja i każdy raczej wie czemu jest zlot w Licheniu oraz jak i z jakiego powodu pewien prezes strzelił focha na Częstochowę. Ta data myślę jest celową konkurencją owego pana a czy wyjdzie to komuś na dobre? Na pewno część odwiedzi Licheń a część Częstochowę i może to i dobrze, bo się tłumy podzielą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperta4512 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 W Częstochowie są dwa zloty czy jeden z nich jest fałszywy, bo się pogubiłem 1. http://www.motocyklizm.pl/aktualnosci/wiadomosci/item/1170-xi-zlot-gwiazdzisty-jasna-gora-2014 2. http://motozjazd-czestochowa.pl/wp-content/uploads/2014/01/Zjazd-Moto-2014-plakat.jpg 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto-pol72 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Czarne pingwiny wyczuły biznes to sie teraz prześcigają w imprezach ,mi pozostał jeszcze nie smak tego sieroty ze Zgierza z tamtego roku ,osobiście opuściłem plac bo mnie na siłe będzie gonił do kościoła wrrrr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ja też mam tam działeczkę, więc możliwe, że się tam wybiorę :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotograf Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Tak było w Licheniu rok temu: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/otwarcie_sezonu_motocykli_i_pojazdow_zabytkowych_w_licheniu_zdjecia_269247.html http://www.prm-moto.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=185&Itemid=185 http://knightriders.pl/index.php/fotoarchiwum/2013/158-otwarcie-sezonu-liche%C5%84-2013.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kosmaty Posted March 14, 2014 Popular Post Report Share Posted March 14, 2014 (edited) powiem szczerze że jak patrze na foty z ubiegłego roku to słabo to wygląda, a wielkość imprezy to już chyba w zgierzu była większa Nie zachęciło mnie to wcale no i wszędzie te j**ane msze srata-tata itd i tylko żeby na tace posypać złodziejom pieprzonym żeby na wache do nowe S-klasy mieli. Edited March 14, 2014 by kosmaty (see edit history) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X76 Posted March 14, 2014 Report Share Posted March 14, 2014 Święta prawda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahouk Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 (edited) Licheń ehh szkoda czasu jak to Kosmaty napisał msza srata-tata a co do tacy jak macie dużo wolnej siopki to może u nas na rozpoczęciu wykażecie się hojnością np na DD2 chętnie załatwię tace kelnerską a nie dawać czarnuchą na ich dupeczki i fureczki Amen Edited March 15, 2014 by tomahouk (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 alo ,przecież po to się jedzie ,aby poświęcić motocykle i temu podobne wynalazki jakie tam przyjeżdżają,więc msza musi być ,a co do kasiorki to nie trzeba dać na tacę tylko,wydać ją np:u ślicznej dziewczyny na lodzika w budce lub gofra .Ja jak 3lata temu byłem w Częstochowie to moje moto i tak nie sięgła woda święcona bo późno dojechaliśmy i daleko zaparkowałem,a magik nie miał takiej mocy aby do mojego moto doleciało.Zaliczyłem to do wycieczki i typowego rozpoczęcia sezoniku.Cała radość przelała się jednak na spacerku i oglądaniu pięknych motocykli,no i również tych co nie wiadomo jak w ogóle tam dojechały ,oraz spotkaniu znajomych o dziwo z którymi się umówiliśmy a nie spotkaliśmy po drodzę.Można przecież odbić po drodzę, zbałaucić i z terroryzować inne miasto,każy pomysł będzie dobry aby zorganizować wypad na swoim rumaczku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Sebol Ty koneserze lodów z budki ? Najlepsze kręcone lody są w Częstochowie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts