Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

26.04.2014 Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego - Licheń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby coś zawsze można jeszcze Grilla rozpalić na działeczce u mnie :biggrin:

Opublikowano

Ja tam się wybieram. :moto:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blisko działki moich znajomych I pewnie byłbym na tym rozpoczęciu i wiele innych motorów z Kalisza też gdyby nie fakt że w tym samym dniu jest Zlot Gwiaździsty w Częstochowie A skoro Ten w Cz-wie jest starszy i dużo ważniejszy to chyba brakło trochę orientacji i rozeznania kolegom organizatorom tego tu w Licheniu ale czasu jeszcze trochę pozostało tak że myślcie koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami  z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzie A przecież nie chodzi o to aby konkurować tylko zaistnieć na mapie polskich zlotów motocyklowych I tego organizatorom życzę tym bardziej że jest to w takim fajnym miejscu pozdr wszystkich jacek

Opublikowano

koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami  z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzie

Była na tym forum dyskusja i każdy raczej wie czemu jest zlot w Licheniu oraz jak i z jakiego powodu pewien prezes strzelił focha na Częstochowę. Ta data myślę jest celową konkurencją owego pana a czy wyjdzie to komuś na dobre? Na pewno część odwiedzi Licheń a część Częstochowę i może to i dobrze, bo się tłumy podzielą :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Czarne pingwiny wyczuły biznes to sie teraz prześcigają w imprezach ,mi pozostał jeszcze nie smak tego sieroty ze Zgierza z tamtego roku ,osobiście opuściłem plac bo mnie na siłe będzie gonił do kościoła wrrrr

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

Ja też mam tam działeczkę, więc możliwe, że się tam wybiorę :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Licheń ehh szkoda czasu jak to Kosmaty napisał msza  srata-tata a co do tacy jak macie dużo wolnej siopki to może u nas na rozpoczęciu wykażecie się hojnością np na DD2 chętnie załatwię tace kelnerską :smile: a nie dawać czarnuchą na ich dupeczki i fureczki :biggrin: Amen

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

alo :biggrin: ,przecież po to się jedzie ,aby poświęcić motocykle i temu podobne wynalazki jakie tam przyjeżdżają,więc msza musi być :whistling: ,a co do kasiorki to nie trzeba dać na tacę tylko,wydać ją np:u ślicznej dziewczyny na lodzika w budce :hihi: lub gofra :laugh2: .Ja jak 3lata temu byłem w Częstochowie to moje moto i tak nie sięgła woda święcona bo późno dojechaliśmy i daleko zaparkowałem,a magik nie miał takiej mocy aby do mojego moto doleciało.Zaliczyłem to do wycieczki i typowego rozpoczęcia sezoniku.Cała radość przelała się jednak na spacerku i oglądaniu pięknych motocykli,no i również tych co nie wiadomo jak w ogóle tam dojechały :hihi:,oraz spotkaniu znajomych o dziwo z którymi się umówiliśmy a nie spotkaliśmy po drodzę.Można przecież odbić po drodzę, zbałaucić i z terroryzować inne miasto,każy pomysł będzie dobry aby zorganizować wypad na swoim rumaczku :riding::biggrin:

Opublikowano

Sebol Ty koneserze lodów z budki ? Najlepsze kręcone lody są w Częstochowie.