aGaaatKa91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, przypominam o pikniku w najbliższą sobotę (tj. 7.06.2014). Planowane godziny to 10-12:30. Proszę o potwierdzenie kto może się pojawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak ulewa nie pokrzyżuje planów to jestem. Przy okazji proponuję dla chętnych jakiś spot żeby wjechać grupą i poorać trawe 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wróble ćwierkają coś, że ma nie padać Nie wiem czy nie lepiej byłoby gdybyście wjechali na teren chwilę wcześniej - ogród przedszkola jest dość mały i mam pewne obawy co do 'pomykania' Waszymi maszynami między tymi wchodzącymi ludźmi z dzieciakami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Większą ayrakcją, a o tym jest cały czas mowa będzie jak wjedziemy w trakcie. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 W sumie racja, ale to już kwestia drugorzędna Najważniejsze jest czy zbierze się chociaż jakaś mała grupka, która pojawi się na pikniku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Może zbiórka o 9.30 pod samolotem a na 100% potwierdzę w piątek wieczorem jak będę w domku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak dla mnie ok. Zbiórk a 9.30 wylot koło 10.00, 15 - 20 minut i jesteśmy na miejscu 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Fajnie gdyby udało Wam się być mimo wszystko tak bliżej 10, zanim zacznie się oficjalne rozpoczęcie pikniku i powitanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To jak co to może zbiórka na 9.15 pod samolotem lub w innym miejscu po drodze 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 raczej 9:15, ale potwierdze w piatek wieczorem.... nie wiem jak bedzie u mnie z robota... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Liczę na Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Przypominam, że piknik odbywa się w Przedszkolu Miejskim nr 26 w Łodzi, ul. Potulna 4, w godz. 10:00-12:30. Na teren Przedszkola w jednym czasie nie wjedzie więcej jak 5-7 motocykli, ze względu na brak miejsca. Informacja dla osób, które chciałyby się zarejestrować w bazie DKMS - do wypełnienia formularza nie jest potrzebny ŻADEN dowód tożsamości! Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia jutro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgodnie z wcześniejszymi propozycjami 9.15 pod samolotem. Ja będę, kto się pisze? 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 postaram się podjechać od razu pod przedszkole tak na 9:45 - koledzy spod samolotu wjeżdżajcie od rzgowskiej - strażackiej - królewskiej i w potulną 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Sorki ale ja od padam bo muszę lecieć do Kleszczowa do firmy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Czekam pod samiuśkim "samolotem" z miejscem to to raczej cienko na więcej maszyn 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 w kilku słowach - znakomita imprezka dla dzieciaków (chyba zapiszę się do przedszkola ) A z mojej strony: 1. b. dobre ciasta 2. dostałem dyplom, zniżki na kurs tańca, i baloniki 3. b. dużo paluchów na motocyklu 4. b. sympatyczna zapraszająca (znaczy Agatka) 5. ps. poprosimy o kopię wspólnego foto a teraz czas w trasę, bo pogoda znakomita 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 racja racja było fajnie też poproszę kopię wspólnego zdjęcia ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 1. b. dobre ciasta Tutaj popieram 2. dostałem dyplom, zniżki na kurs tańca, i baloniki Tylko teraz blondyny nie zajedź darmowymi balonikami 3. b. dużo paluchów na motocyklu Mycie obowiązkowe, nie wspomnę o odciskach stóp na kanapie... ale co tam, myjka 2 zł 4. b. sympatyczna zapraszająca (znaczy Agatka) Sympatyczna też, ale zapomniałeś dodać, że z pani Agatki bardzo ładna kobita. Tylko ta sukienka trochę za długa 5. ps. poprosimy o kopię wspólnego foto Dołączam się do prośby 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak wszyscy to wszyscy ja też chce fotke. Miło było, gdyby nie te szerokie motocykle co w bramke się nie mieszczą 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dzięki. Było miło co mam nadzieję zobaczyć na wspólnym foto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) MOI DRODZY! Chciałam jeszcze raz w imieniu swoim, całego personelu przedszkola oraz wszystkich dzieci i rodziców - PODZIĘKOWAĆ za przybycie i wspólną zabawę Bardzo nam się podobało i zrobiliście mega furrorę, co zapewne widać było po uśmiechniętych buziach dzieciaków i odciskach paluchów na motocyklach Cieszę się, że Wy również jesteście zadowoleni z imprezy i mam nadzieję, że za rok znów się spotkamy Edytowane 7 Czerwca 2014 przez aGaaatKa91 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No i fajnie. Dzięki i do zobaczenia niebawem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi