aGaaatKa91 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakoś wybierzemy Piknik będzie trwał około 3 godzin, a to naprawdę niewiele bo tam przewija się mnóstwo ludzi i jak będą cały czas dochodzić i zagadywać to nie będzie czasu na robienie zmian 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Jakoś wybierzemy Piknik będzie trwał około 3 godzin, a to naprawdę niewiele bo tam przewija się mnóstwo ludzi i jak będą cały czas dochodzić i zagadywać to nie będzie czasu na robienie zmian Nie wydaje mi się, ale człowiek uczy się całe życie mnie smyczą przekonałaś żeby się zjawić i ją ponosić A co do ludzi to nawet nie zauważą jak im się rozmówca zmieni Edytowane 6 Lutego 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Wydaje mi się, że na omawianie takich szczegółów przyjdzie jeszcze czas Wróćmy do tematu w okolicach maja. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 faktycznie troche za wczesnie na jakies obietnice ale zawsze to okazja zeby sie spodkac wiec jedno z nas sie pojawi no chyba ze kupie justysce motorek to sie pojawimy oboje 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Przypominam tylko, że potrzebuję osób kontaktowych, otwartych, BEZKONFLIKTOWYCH, bo rodzice na pewno będą chcieli z Wami porozmawiać tacy są a do tego chętni do pomocy, inteligentni ładni i skromni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 i "łogoleni" i pachnący :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Myślę że jak napiszesz do admina czyli do Suchego to on Ci wskaże w miarę odpowiedzialną i kontaktową grupę motocyklistów bo jednak tam będą małe dzieciaczki i nie należało by ich straszyć zbyt głośnym układem wydechowym ale to już bliżej pikniku ustalimy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak łogoleni i pachnący to odpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 jak mi nic nie wypadnie to i ja bym wpadł 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 99 % ze bedę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Moi drodzy, spokojnie Na deklaracje przybycia jest jeszcze za wcześnie. Chodziło mi bardziej jakie będzie zainteresowanie tematem, no ale widzę, że przerosło to moje oczekiwania dziesięciokrotnie. Tak jak pisałam - gdzieś w połowie maja zrobimy listę, kto jest poważnie zainteresowany przyjazdem. Nie ukrywam, że chcemy abyście poparli akcję Dawców Szpiku, dlatego głównie zależy mi na osobach, które są do tego chętne - liczymy, że dzieki Wam uda nam się zarejestrować więcej osób. Wasz "występ" zrobimy prawdopodobnie w dwóch grupach po 6-8 osób, bo więcej niestety nie jesteśmy w stanie przyjąć Oczywiście jeśli ktoś będzie chciał przyjechać się zarejestrować, albo po prostu na piknik ze swoim dzieciaczkiem czy nawet samemu, to jest taka możliwość, ale trzeba to też dobrze zgrać ze względu na to, że przed Przedszkolem nie ma jako takiego parkingu, a jak rodzice poprzyjeżdżają autami to i tak wszystko będzie zastawione. Nie ma potrzeby robić sztucznego tłoku Cieszę się ogromnie, że chcecie się w to włączyć, ale po raz kolejny powtarzam - wstrzymajmy się póki co do maja Pozdrawiam ! P.S. - gdyby ktoś z Was miał jakieś pytania odnośnie Dawców Szpiku to proszę pisać, a ja postaram się w jakiś najdogodniejszy dla Was sposób przekazać wszystkie informacje i rozwiać Wasze wątpliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Sądze że po takim odzewie inne myśli będą towarzyszyły Ci jak zobaczysz wariata na dwóch kołach Ciężko spotkać grupę osób tak chętnie i bezintetesownie angażującej się w jakiekolwiek akcje Jedna przekonana więcej (tak mi się wydaje) Edytowane 7 Lutego 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jakie bezinteresownie zaprasza bandę zwyrodnialców w skórach do przedszkola!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Zwyrodnialców?! O.o Przekonana to ja będę po pikniku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Albo w szoku 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 O ile będę miała czas żeby z Wami porozmawiać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) O ile będę miała czas żeby z Wami porozmawiać To strzelimy focha Edytowane 7 Lutego 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Jestem zainteresowany akcją więc z przyjazdem nie będzie problemu Pozostaje czekać do maja na konkrety przed Przedszkolem nie ma jako takiego parkingu, a jak rodzice poprzyjeżdżają autami to i tak wszystko będzie zastawione. Na moto jakoś się wciśniemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 proponuje zlozyc pismo do miasta o wylaczenie pasa ruchu, problem z miejscem do parkowania zniknie znajac naszych dzielnych bohaterow na motongach, zamiast 6-8 zjawi sie 60-80:-) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja też się piszę. Już zarezerwowałem datę. Cieszę się na spotkanie szczególnie, że chcę się zarejestrować jako dawca szpiku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jezeli nie bede mial szkoly to bede razem z narzeczona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Poczytałem, porozmawiałem i na 90% mam zamiar się zapisać 10% należy do Agatki i będzie jeden więcej 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aGaaatKa91 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Poczytałem, porozmawiałem i na 90% mam zamiar się zapisać 10% należy do Agatki i będzie jeden więcej 10% czyli rozumiem, że wypełnienie formularza? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Hehe nie będzie tak łatwo 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Czyli ze niby kwity trzeba jakies wypelniac ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi