Skocz do zawartości

Przedszkole Potrzebuje Motocyklistów - 7.06.2014

Smooth

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś wybierzemy :P

Piknik będzie trwał około 3 godzin, a to naprawdę niewiele bo tam przewija się mnóstwo ludzi i jak będą cały czas dochodzić i zagadywać to nie będzie czasu na robienie zmian :P

Jakoś wybierzemy :P

Piknik będzie trwał około 3 godzin, a to naprawdę niewiele bo tam przewija się mnóstwo ludzi i jak będą cały czas dochodzić i zagadywać to nie będzie czasu na robienie zmian :P

Nie wydaje mi się, ale człowiek uczy się całe życie ;) mnie smyczą przekonałaś żeby się zjawić i ją ponosić :smile:

A co do ludzi to nawet nie zauważą jak im się rozmówca zmieni :biggrin:

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

faktycznie troche za wczesnie na jakies obietnice ale zawsze to okazja zeby sie spodkac wiec jedno z nas sie pojawi 

no chyba ze kupie justysce motorek to sie pojawimy oboje :smile:

007.gif

Przypominam tylko, że potrzebuję osób kontaktowych, otwartych, BEZKONFLIKTOWYCH, bo rodzice na pewno będą chcieli z Wami porozmawiać :smile:

tacy są :moto:

a do tego chętni do pomocy, inteligentni ładni i skromni :smile:

thumb_flm_1400674132__kofi.jpg

Myślę że jak napiszesz do admina czyli do Suchego to on Ci wskaże w miarę odpowiedzialną i kontaktową grupę motocyklistów bo jednak tam będą małe dzieciaczki i nie należało by ich straszyć zbyt głośnym układem wydechowym ale to już bliżej pikniku ustalimy

jak mi nic nie wypadnie to i ja bym wpadł :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Moi drodzy, spokojnie :smile: Na deklaracje przybycia jest jeszcze za wcześnie. Chodziło mi bardziej jakie będzie zainteresowanie tematem, no ale widzę, że przerosło to moje oczekiwania dziesięciokrotnie. Tak jak pisałam - gdzieś w połowie maja zrobimy listę, kto jest poważnie zainteresowany przyjazdem. Nie ukrywam, że chcemy abyście poparli akcję Dawców Szpiku, dlatego głównie zależy mi na osobach, które są do tego chętne - liczymy, że dzieki Wam uda nam się zarejestrować więcej osób.

Wasz "występ" zrobimy prawdopodobnie w dwóch grupach po 6-8 osób, bo więcej niestety nie jesteśmy w stanie przyjąć :sad2: Oczywiście jeśli ktoś będzie chciał przyjechać się zarejestrować, albo po prostu na piknik ze swoim dzieciaczkiem czy nawet samemu, to jest taka możliwość, ale trzeba to też dobrze zgrać ze względu na to, że przed Przedszkolem nie ma jako takiego parkingu, a jak rodzice poprzyjeżdżają autami to i tak wszystko będzie zastawione. Nie ma potrzeby robić sztucznego tłoku :smile: Cieszę się ogromnie, że chcecie się w to włączyć, ale po raz kolejny powtarzam - wstrzymajmy się póki co do maja :smile:
Pozdrawiam ! ;)

P.S. - gdyby ktoś z Was miał jakieś pytania odnośnie Dawców Szpiku to proszę pisać, a ja postaram się w jakiś najdogodniejszy dla Was sposób przekazać wszystkie informacje i rozwiać Wasze wątpliwości :smile:

Sądze że po takim odzewie inne myśli będą towarzyszyły Ci jak zobaczysz wariata na dwóch kołach ;)

Ciężko spotkać grupę osób tak chętnie i bezintetesownie angażującej się w jakiekolwiek akcje :smile:

Jedna przekonana więcej :smile:(tak mi się wydaje) :biggrin:

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

Jakie bezinteresownie zaprasza bandę zwyrodnialców w skórach do przedszkola!!!!!

• 2 tygodnie później...

Jestem zainteresowany akcją więc z przyjazdem nie będzie problemu :smile: Pozostaje czekać do maja na konkrety :smile:

przed Przedszkolem nie ma jako takiego parkingu, a jak rodzice poprzyjeżdżają autami to i tak wszystko będzie zastawione.

Na moto jakoś się wciśniemy :P

proponuje zlozyc pismo do miasta o wylaczenie pasa ruchu, problem z miejscem do parkowania zniknie :P znajac naszych dzielnych bohaterow na motongach, zamiast 6-8 zjawi sie 60-80:-)

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

• 2 tygodnie później...

Ja też się piszę. Już zarezerwowałem datę. Cieszę się na spotkanie szczególnie, że chcę się zarejestrować jako dawca szpiku.

Poczytałem, porozmawiałem i na 90% mam zamiar się zapisać :smile: 10% należy do Agatki ;) i będzie jeden więcej :smile:

boroś

ccm250.png LwG!

Czyli ze niby kwity trzeba jakies wypelniac ?

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."