dober Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam wszystkich. W końcu zebrałem się i postanowiłem dołączyć do Waszego szerokiego grona. Nazywam się Przemek i odkąd pamiętam motocykle zawsze wywoływały u mnie dreszcz emocji. Tak więc nie było innego wyjścia jak zrealizować swoje marzenia i dołączyć do grupy "wyzwolonych" ludzi. Początki to WSK-a, SHL-ka, później przerwa, ale w końcu powrót na drogi. Przygodę na nowo zacząłem dosiadając Virago 535, którą będę bardzo dobrze wspominał, a obecnie posiadam V-Stara 1100, na którym przelatałem już jeden sezon. Teraz nadszedł czas na zmiany w wyglądzie i niebawem rozpoczynam przebudowę. Mam nadzieję że zdążę na rozpoczęcie sezonu Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na trasie. 1 Cytuj
Kofi Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Witaj Pozdrowienia od wspomnianego Virago 0 Cytuj
Emil89 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Hej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Marsel Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Cześć 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Thebestof78 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 no to do zobaczenia na wiosnę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Konrad - Michał Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Witaj! 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Dann Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
dober Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 dzięki wszystkim za przywitanie, pozdrawiam 0 Cytuj
Banita666 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Lancet Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Cześć! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi