bizkit123 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam wszystkich Niedługo przed końcem roku 2013 dołączyłem do łódzkich motocyklistów postanowiłem dołączyc także do forum, ponieważ słyszałem mase dobrych rzeczy o atmosferze, która panuje między motocyklistami w naszym mieście i oczywiście nie mam zamiaru jeździc na moto sam mam nadzije, że znajde z Wami sporo dobrej zabawy i pomocy w pierwszych krokach z motocyklem. Mam na imię Łukasz, mam 25 lat, mieszkam na obrzeżach Łodzi niedaleko wyjazdu w stronę Aleksandrowa. Do motocykli przekonał mnie przyjaciel, z którym robimy pierwsze kilometry. Mój pierwszy wybór padł na Yamahe xj 600 z 93'roku, w galerii możecie rzucić okiem na małe przeróbki wizualne, które zrobiłem po zakupie. Pozdrawiam forumowiczy 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Uszanowanko i maszyna też niech się sprawuje, elo 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
mateoLDZ Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Siemanko. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Powitać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Thebestof78 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
krzychoslav Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 cześć, cześć. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Emil89 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Marsel Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Cześć 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Dann Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Witaj ! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Konrad - Michał Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Witaj witaj 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
Jorima Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Łódzcy motocykliści rules!!!! także ten…no, witamy 0 Cytuj
Zebra Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 powitać 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Banita666 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Lancet Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 I ja się przywitam! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi