adany_76 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Mój ośmioletni syn postanowił mieć swoje pierwsze poważne moto . Postanowiłem kupić mu motorynkę . Wcześniej miał mini crossa takiego odpalanego na szarpak , i oczywiście bez biegów . Jak myślicie czy motorynka będzie odpowiednim ( motocyklem ) do nauki operowania sprzęgłem i biegami . Oczywiście jazda tylko na działce i polnych drogach Glinnika . Co sądzicie o moim pomyśle ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 na drynie każdy się wychował i nauczył jeździć więc smiało.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Motorynka to swietny pomysł Tania, lekka, zwinna, latwo sie jezdzi, i tak samo latwo naprawia 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 cokolwiek kupi, najważniejsze by miało manualną skrzynię bo na automatycznym kiblu z marketu niczego się nie nauczy... ja swojemu młodemu tez wpajam do głowy że automat to zło a na motorynkę kiedyś zbierałem ale nie udało mi się jej kupić... za to jeździłem na simsonie kumpla (też niezły sprzęt) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Chyba duża większość z nas zaczynała od motoryny 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Na motorynce na pewno nauczy się jej naprawiać Jakby co ta ja teraz będę sprzedawał swój motorower 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 dzięki za opinę , teraz pozostało nam tylko przekonać największą przeciwniczkę - żonęMŁODY WŁAŚNIE STAŁ SIĘ NAJSZCZĘŚLIWSZYM POSIADACZEM WŁASNEGO MOTONGA - MOTORYNKA 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jakieś fotki i opis, było by fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi