master611 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Był ktoś z Was może tutaj?Centrum Polski,niedaleko Łodzi. http://zoosafari.com.pl/ Jak ktoś był niech powie kilka słów na temat tego miejsca;p 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Byłem w 2012. Jak dla mnie warto się tam wybrać Aby przejść wszystko potrzeba sporo czasu. Teraz pewnie trochę rzeczy doszło bo gdy byłem to dobudowywali jeszcze. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bferenc Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ja byłem we wrześniu 2013. Naprawdę polecam. W tym roku też się wybieram gdyż urodziły się dwa białe lwiątka;) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Byłam dwa razy, ostatnio w zeszłym sezonie i super sprawa. Zadbane miejsce, fajne wyeksponowane wybiegi, podane godziny karmienia zwierząt ( widowiskowo w przypadku kotów, krokodyli czy foki ) Czyste toalety, dużo miejsc do odpoczynku, domek dla matki z dzieckiem ( miejsce do karmienia, przewijania) Super plac zabaw w namiocie sferycznym, dla rodziców kawiarnia na antresoli gdzie z góry można swoje pociechy obserwować. Czyste, przyjazne mini zoo A to wszystko w moim zdaniem bardzo przystępnych cenach. Zjeść na miejscu tez można, wypić kawę - bar przy wejściu jak również kawiarnia w namiocie przy placu zabaw. Zwierzątka trochę inne niż w łódzkim zoo więc warto obejrzeć. Polecam dla każdego bo miejsce przystosowane zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla spokojnego pozwiedzania bez progenitury Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. w ciuchach motocyklowych trochę trudno bo dużo chodzenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Zawsze można się obnażyć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Właśnie, już siebie wyobrażam na golasa wśród małpek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ja też się muszę w końcu ogarnąć ,obiecałem swoim pociechom,ale jak to z czasem-brak,ale w tym sezonie na 100% jadę ,a że z dziećmi to tylko zostaje opcja "Pan Samochodzik" 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Ja też byłem w zeszłym roku i jest bardzo fajnie pomyślane, zwłaszcza dla rodziców z dziećmi, Czystko, zwierzaki blisko i jest ich sporo. W tym roku jak się zrobi ciepło też na pewno podjadę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salat Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 w zeszłym tygodniu urodziły się tam 3 białe lewki W tym roku będziemy organizować wyjazd z dzieciakami z DD2 do Borysewa więc będzie okazja żeby pojechać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 a ja bylem i sie wynudzilem. ceny za wstep dosc wysokie, kolejki do zarcia masakryczne, zwierzakow malo na wybiegach-wiecej chodzenia niz ogladania. 2 rzeczy fajne: -beczace kozy w zagrodzie, gdzie mozna sie z kozami pobawic -tamaryna bialoczuba (to taka mala fajna malpka) moze z dziecmi jest ok, a ze takowych nie mam, bylem raz i wystarczy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master611 Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. no wlasnie o tym pomyslalem tez piszac tego posta w zeszłym tygodniu urodziły się tam 3 białe lewki W tym roku będziemy organizować wyjazd z dzieciakami z DD2 do Borysewa więc będzie okazja żeby pojechać jezeli bedzie oraganizowany wyjazd to mozecie mi dac znac,mam tam troche znajomosci i moglbym sie postarac o lepsze warunki co do ceny za wyjazd dla dzieciakow : ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salat Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 no ja właśnie też mam jakieś znajomości 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master611 Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 a wgl ktos by byl chetny na zbiorowy wypad w to miejsce? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIELGRZYM Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 POLECAM POLECAM (polecam) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Ja tam byłbym chętny się wybrać, a w takie miejsce to i może Dorota ze mną 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroś Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Jak się troche ociepli z przyjemnścią bym się z rodzinką dołączył do wycieczki niestety w grę wchodzi jedynie puszka Edited February 8, 2014 by boroś (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanton Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Byłem kilka lat temu na familijnym wypadzie w Borysewie i nie zrobiło na mnie oszałamiającego wrażenia to miesjce. Ogromna przestrzeń i mało zwierzaków, słabe jedzenie ale było to pewnie niedługo po otwarciu i błędy zostały naprawione co wynika z wcześniejszych opinii. Polecam natomiast mini-zoo w Przygoniu - jest mniejsze ale zwierzaki są bardziej dostępne i można na miejscu spróbować potraw ze strusich jaj. To miejsce położone jest zaraz przed Kolumną na trasie z Pabianic do Sieradza. Jedyna strona jaką znalazłem jest bardzo lakoniczna: https://plus.google.com/100521722015925476269/about?gl=pl&hl=pl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salat Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 o to sie muszę przejechać na jajecznicę bo to rzut beretem od mojej działki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazerro Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 To zoo mojego dobrego znajomego, więc muszę serdecznie polecić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Ty nie polecaj, Ty rabacik załatw FAZERRO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boroś Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Ty nie polecaj, Ty rabacik załatw FAZERROOooooo to to na hasełko i wszystko jasne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 To mini ZOO to prawie moje rodzinne okolice, muszę tam się kiedyś wybrać.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 oferta na gruponie http://www.groupon.pl/oferty/lodz/zoo-safari-borysew/36686811?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_91&a=407&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=c8cdb21b-2a19-42b6-a1a3-58282cb01cac&division=lodz&uh=bb2ab17e-6aa6-4537-bbc3-137e45b407c3&date=20140104&sender=rm&s=body&c=deal_button&d=deal-page&utm_campaign=zoo-safari-borysew-36686811 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 To kiedy lecimy większą grupom ??? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts