master611 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Był ktoś z Was może tutaj?Centrum Polski,niedaleko Łodzi. http://zoosafari.com.pl/ Jak ktoś był niech powie kilka słów na temat tego miejsca;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Byłem w 2012. Jak dla mnie warto się tam wybrać Aby przejść wszystko potrzeba sporo czasu. Teraz pewnie trochę rzeczy doszło bo gdy byłem to dobudowywali jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja byłem we wrześniu 2013. Naprawdę polecam. W tym roku też się wybieram gdyż urodziły się dwa białe lwiątka;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Byłam dwa razy, ostatnio w zeszłym sezonie i super sprawa. Zadbane miejsce, fajne wyeksponowane wybiegi, podane godziny karmienia zwierząt ( widowiskowo w przypadku kotów, krokodyli czy foki ) Czyste toalety, dużo miejsc do odpoczynku, domek dla matki z dzieckiem ( miejsce do karmienia, przewijania) Super plac zabaw w namiocie sferycznym, dla rodziców kawiarnia na antresoli gdzie z góry można swoje pociechy obserwować. Czyste, przyjazne mini zoo A to wszystko w moim zdaniem bardzo przystępnych cenach. Zjeść na miejscu tez można, wypić kawę - bar przy wejściu jak również kawiarnia w namiocie przy placu zabaw. Zwierzątka trochę inne niż w łódzkim zoo więc warto obejrzeć. Polecam dla każdego bo miejsce przystosowane zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla spokojnego pozwiedzania bez progenitury Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. w ciuchach motocyklowych trochę trudno bo dużo chodzenia. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Zawsze można się obnażyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Właśnie, już siebie wyobrażam na golasa wśród małpek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja też się muszę w końcu ogarnąć ,obiecałem swoim pociechom,ale jak to z czasem-brak,ale w tym sezonie na 100% jadę ,a że z dziećmi to tylko zostaje opcja "Pan Samochodzik" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja też byłem w zeszłym roku i jest bardzo fajnie pomyślane, zwłaszcza dla rodziców z dziećmi, Czystko, zwierzaki blisko i jest ich sporo. W tym roku jak się zrobi ciepło też na pewno podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 w zeszłym tygodniu urodziły się tam 3 białe lewki W tym roku będziemy organizować wyjazd z dzieciakami z DD2 do Borysewa więc będzie okazja żeby pojechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 a ja bylem i sie wynudzilem. ceny za wstep dosc wysokie, kolejki do zarcia masakryczne, zwierzakow malo na wybiegach-wiecej chodzenia niz ogladania. 2 rzeczy fajne: -beczace kozy w zagrodzie, gdzie mozna sie z kozami pobawic -tamaryna bialoczuba (to taka mala fajna malpka) moze z dziecmi jest ok, a ze takowych nie mam, bylem raz i wystarczy. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Trzeba kiedyś tam skoczyć moto. no wlasnie o tym pomyslalem tez piszac tego posta w zeszłym tygodniu urodziły się tam 3 białe lewki W tym roku będziemy organizować wyjazd z dzieciakami z DD2 do Borysewa więc będzie okazja żeby pojechać jezeli bedzie oraganizowany wyjazd to mozecie mi dac znac,mam tam troche znajomosci i moglbym sie postarac o lepsze warunki co do ceny za wyjazd dla dzieciakow : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 no ja właśnie też mam jakieś znajomości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 a wgl ktos by byl chetny na zbiorowy wypad w to miejsce? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 POLECAM POLECAM (polecam) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja tam byłbym chętny się wybrać, a w takie miejsce to i może Dorota ze mną 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Jak się troche ociepli z przyjemnścią bym się z rodzinką dołączył do wycieczki niestety w grę wchodzi jedynie puszka Edytowane 8 Lutego 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Byłem kilka lat temu na familijnym wypadzie w Borysewie i nie zrobiło na mnie oszałamiającego wrażenia to miesjce. Ogromna przestrzeń i mało zwierzaków, słabe jedzenie ale było to pewnie niedługo po otwarciu i błędy zostały naprawione co wynika z wcześniejszych opinii. Polecam natomiast mini-zoo w Przygoniu - jest mniejsze ale zwierzaki są bardziej dostępne i można na miejscu spróbować potraw ze strusich jaj. To miejsce położone jest zaraz przed Kolumną na trasie z Pabianic do Sieradza. Jedyna strona jaką znalazłem jest bardzo lakoniczna: https://plus.google.com/100521722015925476269/about?gl=pl&hl=pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 o to sie muszę przejechać na jajecznicę bo to rzut beretem od mojej działki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 To zoo mojego dobrego znajomego, więc muszę serdecznie polecić 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ty nie polecaj, Ty rabacik załatw FAZERRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ty nie polecaj, Ty rabacik załatw FAZERROOooooo to to na hasełko i wszystko jasne 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To mini ZOO to prawie moje rodzinne okolice, muszę tam się kiedyś wybrać.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 oferta na gruponie http://www.groupon.pl/oferty/lodz/zoo-safari-borysew/36686811?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_91&a=407&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=c8cdb21b-2a19-42b6-a1a3-58282cb01cac&division=lodz&uh=bb2ab17e-6aa6-4537-bbc3-137e45b407c3&date=20140104&sender=rm&s=body&c=deal_button&d=deal-page&utm_campaign=zoo-safari-borysew-36686811 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 To kiedy lecimy większą grupom ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi