bartlomiejtomaszewski Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam,Nabyłem niedawno taki egzemplarz w bardzo ładnym stanie chodź to mój rówieśnik Nie bardzo orientuję się co do eksploatacji tegoż motoru, ponieważ to rzadki model i z tego co zauważyłem posiada dosyć ciekawe rozwiązania konstrukcyjne...Przydadzą się opinie posiadaczy bądź znawców co warto poprawić lub na co uważać no i owszem oferty sprzedaży części mile widziane pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Przede wszystkim pochwal się nim w dziale 'nasze motocykle' jestem ciekawy tego modelu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiejtomaszewski Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Przede wszystkim pochwal się nim w dziale 'nasze motocykle' jestem ciekawy tego modelu. Nadal czekam na sezon coby zrobić ładne treściwe zdjęcia...ale tez patrzyłem po tych opisach ludzi odnośnie swoich furek nie wiem czy jest sens przepisywać wikipedie, czy tam scigacz.pl albo inną stronę skoro każdy sobie moze poczytać o specyfikacjach jak bedzie chciał....na jakiej to jest zasadzie?? trzeba opisywac tez wszystko co posiada wady zalety itp?? czy tylko zdjecia i co sam zauwazylem poki co?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zdjęcia i Twoje osobiste odczucia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiejtomaszewski Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://motocykle-lodz.pl/topic/6205-yamaha-fzx-750-fazer/ zaszalałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi