Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do jadła to chyba każdy zajazd i bar od Częstochowy do łodzi czy tomaszowa był zawalony motocyklistami ;) godzinę czekało się na jedzonko... 

Stanio może coś o tym powiedzieć :P

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Trzeba było wziąć kanapki :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

tak kuzwa od czekania odechcialo sie czlowiekowi jesc

Opublikowano (edytowane)

Myśmy wracali przez Żłobnicę z zahaczyliśmy o Kompleks Restauracyjno-Hotelowy "U Molendy" na lipowej  w bełchatowie.Ceny przystępne jedzonko dobre więc ja jak i reszta towarzystwa zapewne polecą   ;) 320km nawinięte dziś 

Edytowane przez GrubY (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

a ja chciałem pozdrowić wszystkich którzy mnie mijali w drodze do Częstochowy - Lanos z białym psem na pokładzie .

PS . Komuś spadł współpasażer z Maszyny - Osiołek leży za zjazdem na Kaminsk w okolicy Krzyży i bardzo tęskni :smile:

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Opublikowano (edytowane)

Pozdrowienia dla grupy łódzko-pabianicko-łaskiej prowadzonej przez Mastodonta którą wyprzedzałem w okolicach odkrywki w Szczercowie czarną Pańcią  :riding:

Edytowane przez grabi (wyświetl historię edycji)