kamaras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Szukam kogoś do zdjęcia SimLocka z Galaxy S Plus i Galaxy S2. Orange liczy sobie ponad 70 złotych (złodzieje...) czy ktoś z Was się tym zajmuje albo może polecić gdzie w EL lub EPA można niedrogo zdjąć sima z Samsungów?? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Miałem ostatnio podobny problem i żeby nie tracić gwarancji zapłaciłem haracz Orange, bo w serwisie Samsunga powiedzieli mi, że oni tego zrobić nie mogą. Podobno są opcje, żeby zdjąć simlocka taniej, a w razie kłopotów przywrócić go, żeby nie utracić gwarancji, ale musisz zaczekać aż JaRoD wróci z nart i z nim porozmawiać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 W Galaxy S2 wystarczy zainstalować darmowy program ze sklepu: GalaxSim Unlock. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 R0bi - nic z tego... access denied 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pewnie musiałbyś mieć zrootowany telefon do tego, ale wtedy nie wiem jak jest z gwarancją :/ ostatecznie możesz próbować z TurboSim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0bi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie działa dlatego poleciłem, ale rzeczywiście mam zrootowany telefon. Roota można oczywiście cofnąć jakby co. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi