kamaras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Szukam kogoś do zdjęcia SimLocka z Galaxy S Plus i Galaxy S2. Orange liczy sobie ponad 70 złotych (złodzieje...) czy ktoś z Was się tym zajmuje albo może polecić gdzie w EL lub EPA można niedrogo zdjąć sima z Samsungów?? 0 Cytuj kamaras
Koper Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Miałem ostatnio podobny problem i żeby nie tracić gwarancji zapłaciłem haracz Orange, bo w serwisie Samsunga powiedzieli mi, że oni tego zrobić nie mogą. Podobno są opcje, żeby zdjąć simlocka taniej, a w razie kłopotów przywrócić go, żeby nie utracić gwarancji, ale musisz zaczekać aż JaRoD wróci z nart i z nim porozmawiać. 0 Cytuj
R0bi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 W Galaxy S2 wystarczy zainstalować darmowy program ze sklepu: GalaxSim Unlock. 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 R0bi - nic z tego... access denied 0 Cytuj kamaras
Kitket987 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pewnie musiałbyś mieć zrootowany telefon do tego, ale wtedy nie wiem jak jest z gwarancją :/ ostatecznie możesz próbować z TurboSim 0 Cytuj
R0bi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 U mnie działa dlatego poleciłem, ale rzeczywiście mam zrootowany telefon. Roota można oczywiście cofnąć jakby co. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi