lzdk Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Cześć wszystkim, Chciałbym nareszcie pokazać Wam swój nowy a tym samym pierwszy nabytek . W dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem Yamahy FZ6 Naked: Rok produkcji : 2005 Przebieg: 25000 Pojemność: 600 cm3 Mam nadzieję że tak jak ja zakochałem się w nim tak i moto odwdzięczy się bezawaryjnością i posłuży mi przez kilka sezonów.Dając niezapomniane wrażenia z jady. :). Jak będę miał więcej fotek na pewno zamieszczę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinek Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Widać z daleka że to twoje pierwsze moto powodzenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMmaciek Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Ciekawa sztuka:) klakson bym gdzieś schował 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Fajna lampa.<br />A klakson to jakaś porażka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Siemka, to oryginalne malowanie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeZet Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Przypuszczam, że jak na pierwszy motocykl to wybór jest całkiem trafny. Jeśli chodzi o to „coś” co znajduje się na przedniej lampie to….hmmm…. chyba upiększeniem bym tego nie nazwał, ale ważne że Tobie się podoba. Tysięcy bezawaryjnych kilometrów życzę . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Moto fajne, ale ta lampa dla mnie porażka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukiz Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Motocykl fajny, ma świetny tył ale klakson zamocowany jak syrena w motocyklach policyjnych 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzdk Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 już zaczynam rozglądać się za większą syreną bo ta jakaś mała. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorima Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 oooo piękna sztuka pięknie się te fazery prezentują tak w wersji z owiewkami jaki i bez czekam na foty no i oblukam na jakims spocie gratulacje i do zobaczenia w sezonie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quki Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Zacny sprzęt - miłego śmigania Pozdro 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts