lzdk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć wszystkim, Chciałbym nareszcie pokazać Wam swój nowy a tym samym pierwszy nabytek . W dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem Yamahy FZ6 Naked: Rok produkcji : 2005 Przebieg: 25000 Pojemność: 600 cm3 Mam nadzieję że tak jak ja zakochałem się w nim tak i moto odwdzięczy się bezawaryjnością i posłuży mi przez kilka sezonów.Dając niezapomniane wrażenia z jady. :). Jak będę miał więcej fotek na pewno zamieszczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Widać z daleka że to twoje pierwsze moto powodzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ciekawa sztuka:) klakson bym gdzieś schował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Fajna lampa.<br />A klakson to jakaś porażka 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemka, to oryginalne malowanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przypuszczam, że jak na pierwszy motocykl to wybór jest całkiem trafny. Jeśli chodzi o to „coś” co znajduje się na przedniej lampie to….hmmm…. chyba upiększeniem bym tego nie nazwał, ale ważne że Tobie się podoba. Tysięcy bezawaryjnych kilometrów życzę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moto fajne, ale ta lampa dla mnie porażka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Motocykl fajny, ma świetny tył ale klakson zamocowany jak syrena w motocyklach policyjnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lzdk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 już zaczynam rozglądać się za większą syreną bo ta jakaś mała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 oooo piękna sztuka pięknie się te fazery prezentują tak w wersji z owiewkami jaki i bez czekam na foty no i oblukam na jakims spocie gratulacje i do zobaczenia w sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zacny sprzęt - miłego śmigania Pozdro 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi