Przemmo Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja się pisze na twoją trasę ale na sobotę jak by było więcej chetnych Sobota u mnie raczej odpada, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę się bawił na torze w Bydgoszczy Natomiast nie widzę przeciwwskazań na niedzielę, pytanie tylko co z pogodą - w deszczu nie ma co jeździć takiej trasy, więc po prostu zobaczymy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie przypominam, że to temat dotyczący czwartkowych spotów ! Alternatywne trasy na weekend i inne dni proszę w spontanach omawiać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie przypominam, że to temat dotyczący czwartkowych spotów ! Alternatywne trasy na weekend i inne dni proszę w spontanach omawiać. Racja! Dobrze, że Prezes czuwa... Trasę zaraz opiszę w spontanach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ktoś się wybiera na spota dziś 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Chylon, min ja, bo "u nas" się przejaśnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja jestem w lodzi na Kościuszki i tez jest spoko 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja podjadę ale raczej nie lecę nigdzie dalej. Gardło coś mnie trzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Niestety ja nie zdążyłem poskładać motka na 19 ale może uda mi się podlecieć na Della 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Siedzimy we młynie w Tuszynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 I gdzie dalej lecicie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Polatane wczoraj prawie 150 km przez A1, okolice Kleszczowa, Bełchatów w składzie: włoszczyzna v2, japońszczyzna r4, angielszczyzna r3 Do następnego razu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 jaka bedzie predkosc na tym przejezdzie ? pytam bom poczotkujacy na 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ale na którym przejeździe ?? Bo opis wyżej został w 3/4 wykonany w dniu wczorajszym, a prędkość tu nie ma znaczenia Bo jedni lecą po 200 i czekają a inni kulturalnie po 100 120 km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 jedni lecą po 200 i czekają a inni kulturalnie po 100 tekst jak ze spotkania pod sklepem po 200 na głowę albo po 100 jak kto woli:D Jaki plan na dzisiejsze piękne popołudnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jaki plan na dzisiejsze piękne popołudnie Przydałoby się nawinąć ze 100-150 km w taki piękny dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aidekk Opublikowano 16 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19:00 Dwie proponowane trasy: 1. Lazurowe wybrzeże + wokoło Jeziorska https://goo.gl/maps/XfqEO - długość 180 km 2. Trasa z zakrętami (S8, Pabianice, Wadlew, Kruszów) https://goo.gl/maps/ssU89 - długość 75 km Miejscówka na jedzonko zależnie od trasy: Kruszów, Czarny Staw, Pizzera Szadek PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM!!! 5 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Którego linku byś nie wybrał i tak prowadzi przez Jeziorsko . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jestem za Lazurowym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Którego linku byś nie wybrał i tak prowadzi przez Jeziorsko Linki już poprawione. skąd ja znam trasę nr 2 hmmm Lekka modyfikacja Twojej z wylotem na Kruszów zamiast prosto na Tuszyn 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja to dzis standardowo pewnie na kolacje do kruszowa pojadę lub Tuszyna i do domu. Wstaje o 5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Dzięki za wyciągnięcie w traskę było super z wami polatać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Podziękował ekipie z Jeziorska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dzięki za wyciągnięcie w traskę było super z wami polatać ;-) Bo z nami jest zawsze fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Pozdrawiam grupę Warka->Jeziorsko->Czarny Staw. Fajne turystyczne tempo i doborowa ekipa 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 W końcu wczoraj był ogień na tłokach, aczkolwiek ekipa na litrach ziewała z nudów na prostej A Jeziorsko chyba pierwszy raz w tym roku zaliczyłem 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi