salat Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nareszcie miałem okazję odwiedzić Kruszów bo do tej pory jakoś się nie składało, jedzonko wyśmienite i w doborowym towarzystwie. Dzieki i do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 w przyszły czwartek przyłączam się 100% !! Też tak Sobie powtarzam od miesiąca i zawsze coś... W końcu wywalą mnie z tego forum 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ale najpierw dostaniesz warana a potem banana 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Taczka czeka Panie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fakt, szkoda, a dodatkowo za tydzień mnie nie będzie bo pracuję, a za dwa tygodnie jestem w Krakowie Może złapię was w jakiś inny dzień 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 dzięki za miło spędzony czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Miejsce spotkań jest bez zmian??? al.Politechniki/Skorupki 21 ??? Jak będzie pogoda któregoś czwartku postaram się was odwiedzić ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 W końcu wywalą mnie z tego forum Jak przywieziesz po "procentowym" kwiatku dla forumowiczów to pozwolimy Ci pojechać z nami w traskę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Suchy sekretarkę musisz sobie znaleźć. Będzie jeździła za ciebie i cie reprezentowala 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jakby nie było Suchego to ja chociaż ratowałam honor klanu Wolskich więc ktoś z reprezentacji zawsze się pojawiał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jakby nie było Suchego to ja chociaż ratowałam honor klanu Wolskich To jak widzę klany rodzinne mamy Muszę poczekać aż mi dzieciaki podrosną 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. IPSUM Opublikowano 25 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1571484526451916.1073741847.1417936985140005&type=1 Zdjęcia z 21-05-2015 Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 http://www.facebook....85140005&type=1 Zdjęcia z 21-05-2015 Konwertowanie zdjęć przez facebooka psuje tak obróbkę czy to wina złego ISO w aparacie lub źle dobranych filtrów ala HDR? Nie czepiam się, bo o fotografii nie mam pojęcia, a zdjęcia są bardzo dobre natomiast kilka z nich jest masakrycznie "zepsutych". Może warto rozważyć publikację na Flickr lub innych serwisach typowych dla fotografii 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Też tak Sobie powtarzam od miesiąca i zawsze coś... W końcu wywalą mnie z tego forum ooo to przynajmniej wylecę w doborowym towarzystwie 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 postaram sie podjechac☺ a czym to sie okaże ....hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromx Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 ktoś dzisiaj melduje się pod halą ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja bede jesli nie spadnie deszcz tuz przed 18 powinienem byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja wpadne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Robotę kończę o 15:30, więc czas pojeździć. Może traska z poprzedniego tygodnia? Ktoś reflektuje? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja również się pojawię 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Aidekk, a ta twoja trasa przebiega przez jakieś 'fajne' miejscówki, czy tylko taka żeby kilometrów nabić? Mam na myśli, jakiś zajazd, park, ładny pejzaż, cokolwiek żeby oko zawiesić A kroi się coś wieczorkiem na spocie? Edytowane 28 Maja 2015 przez Janus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Aidekk, a ta twoja trasa przebiega przez jakieś 'fajne' miejscówki, czy tylko taka żeby kilometrów nabić? Jest wrzucony link do mojego posta, w nim jest traska z google maps. Można przecież wejść w tryb street view i obejrzeć. Są główniejsze drogi, są bardziej malownicze, boczne drogi, jest jedzonko w nowym zajeździe 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromx Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 W takim razie też się pojawię z kilkoma przyjaciółmi Powinniśmy być równo o 18:00 Już nie mogę się doczekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Się zaraz zbieram ,bo już stopy grają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dawaj Sebol na Kościuszki 3 na kawe 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi