Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie miałem okazję odwiedzić Kruszów bo do tej pory jakoś się nie składało, jedzonko wyśmienite i w doborowym towarzystwie.

Dzieki i do następnego :smile:

Opublikowano

Ale najpierw dostaniesz warana a potem banana :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Taczka czeka Panie

Opublikowano

Fakt, szkoda, a dodatkowo za tydzień mnie nie będzie bo pracuję, a za dwa tygodnie jestem w Krakowie :blush:

Może złapię was w jakiś inny dzień

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

dzięki za miło spędzony czas :smile:

Opublikowano

Miejsce spotkań jest bez zmian??? al.Politechniki/Skorupki 21 ???

Jak będzie pogoda któregoś czwartku postaram się was odwiedzić ;P

Opublikowano

W końcu wywalą mnie z tego forum :riding:

Jak przywieziesz po "procentowym" kwiatku dla forumowiczów to pozwolimy Ci pojechać z nami w traskę :P

Opublikowano

Suchy sekretarkę musisz sobie znaleźć. Będzie jeździła za ciebie i cie reprezentowala

Honda

Opublikowano

Jakby nie było Suchego to ja chociaż ratowałam honor klanu Wolskich :P więc ktoś z reprezentacji zawsze się pojawiał ;)  

Opublikowano

Jakby nie było Suchego to ja chociaż ratowałam honor klanu Wolskich

To jak widzę klany rodzinne mamy :smile:

Muszę poczekać aż mi dzieciaki podrosną :unsure:

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Konwertowanie zdjęć przez facebooka psuje tak obróbkę czy to wina złego ISO w aparacie lub źle dobranych filtrów ala HDR? Nie czepiam się, bo o fotografii nie mam pojęcia, a zdjęcia są bardzo dobre natomiast kilka z nich jest masakrycznie "zepsutych". Może warto rozważyć publikację na Flickr lub innych serwisach typowych dla fotografii  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Też tak Sobie powtarzam od miesiąca i zawsze coś...  :unsure:  W końcu wywalą mnie z tego forum  :riding:

ooo to przynajmniej wylecę w doborowym towarzystwie ;):P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

postaram sie podjechac☺ a czym to sie okaże ....hi

Opublikowano

ktoś dzisiaj melduje się pod halą ? :smile:

Opublikowano

Ja bede jesli nie spadnie deszcz tuz przed 18 powinienem byc :smile:

Opublikowano

Ja wpadne

Opublikowano (edytowane)

Aidekk, a ta twoja trasa przebiega przez jakieś 'fajne' miejscówki, czy tylko taka żeby kilometrów nabić? Mam na myśli, jakiś zajazd, park, ładny pejzaż, cokolwiek żeby oko zawiesić  :biggrin:

A kroi się coś wieczorkiem na spocie? 

Edytowane przez Janus (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Aidekk, a ta twoja trasa przebiega przez jakieś 'fajne' miejscówki, czy tylko taka żeby kilometrów nabić?

Jest wrzucony link do mojego posta, w nim jest traska z google maps. Można przecież wejść w tryb street view i obejrzeć. Są główniejsze drogi, są bardziej malownicze, boczne drogi, jest jedzonko w nowym zajeździe :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

W takim razie też się pojawię z kilkoma przyjaciółmi :smile: Powinniśmy być równo o 18:00 :smile: Już nie mogę się doczekać :riding:

Opublikowano

Się zaraz zbieram ,bo już stopy grają :biggrin: