tomahouk Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Z uwagi że w ostatni czwartek w trasę się nikt nie wybrał wstawiam ja jeszcze raz Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Długość 114 km https://goo.gl/maps/9Ms0W Miejscówka na jedzonko McDonald's Tomaszów Mazowiecki ul. Świętego Antoniego 5/7 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Będę też i ja oczywiście przywitać się po zakupie moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Może sie poleci w trasę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jak będziemy w Tomaszowie to może by wyskoczyć do Smardzewic na tamę nad zalew Sulejowski ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 PIT, wstrzymaj wodze fantazji! To jest czwartek - szybko cimno się zrobi jak wylecimy o 19:00 Propozycje tras dłuższych są na weekendy. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jak pogoda dopisze i korba nie wyjdzie bokiem to pojawie się żeby troszku pogadać od razu mówię że w trasę nie pojade bo wątpię zeby przelotowka byla na poziomie 70 km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja w trasę tez napewno nie pojadę bo to moje początki dopiero. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Przestańcie męczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Dla zainteresowanych wypadem w czerwcu,szykuje się fajna imprezka https://www.facebook.com/388284087913070/photos/gm.1418361848485046/859772307430910/?type=1&theater Edytowane 15 Maja 2015 przez Seba601 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 hmm, może mi uda się w końcu Was odwiedzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Seba to nie jest temat na takie posty ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 ..... może i ja w końcu dotrę i nie chodzi o silnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Z uwagi na nie pewną czwartkowa pogodę trasa nie jest planowana . Oczywiście jak warunki pozwolą spotykamy się standardowo o godz 18 Edytowane 20 Maja 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A jak nie pozwolą i tak się widzimy o 18 na fajkę :3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Z uwagi na zmianę prognoz pogody pozwoliłem sobie wrzucić małą traskę Wyjazd standardowo ok. godz 19:00 Trasa: https://goo.gl/maps/3aJuC Miejscówka na jedzonko: Zajazd Adaś (Natolin 6) PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM TEŻ WYJĄTKOWO POSTARAM SIĘ BYĆ ZATANKOWANY! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 My z Gonią jesteśmy już gotowi Hania i Suzi już czekają na Firmie na Kościuski 3 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie żebym marudził (bo nie wiem czy będę) ale proponowałbym ominąć skrzyżowanie Włókniarzy/Mickiewicza (będzie ciasno grupą się prześlizgnąć) Może Politechniki do Obywatelskiej i do Maratońskiej i zajazd Adaś jest po przeciwnej stronie . Oczywiście standardowo uwaga na przejeździe między Aleksandrowem, a Zgierzem bo tam nagminnie suszą i ograniczenie jest jakieś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 My z Gonią będziemy o 18.20 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 I ja będę tylko przydała by się dziś kamizelka od Suchego bo zimnooo 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja mogę poszukać jakiegoś waciaka Może nie będzie elegancko, ale za to ciepło 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Też postaram się dziś dotrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 I tyle z przejażdżki, dojechałem do domy na ostatnim włosku linki sprzęgła 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Pozdrowienia dla ekipy z supermoto to przywitanie na włokni/drewnoska mnie rozwaliło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 I tyle z przejażdżki, dojechałem do domy na ostatnim włosku linki sprzęgła Szkoda tempo było spokojne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromx Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Widziałem Was dzisiaj pod karczmą w tuszynie, aż żałowałem że nie miałem akurat czasu , w przyszły czwartek przyłączam się 100% !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi