AndrzejCBR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wściekły pamiętaj o kwiatach dla prezesa Suchego. To taki zwyczaj nowych użytkowników. Aidekk: sugeruję czerwone róże - będą pasować do Daytony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 I flaszka dla pozostałych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie zapominajcie o dziewczynach dla nich WINKO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ok a może kupie pączki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 I pączka koleżance z pracy )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wściekły Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ok nie ma sprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jaka prędkość przelotowa po mieście ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jaka prędkość przelotowa po mieście ? Oczywiście przepisowo 30 będziemy jechać A tak serio to po mieście od świateł do świateł to i tak raczej dogonisz... no chyba, że na jakichś zostaniesz. Ja tam ich zawsze ganiam na Włókniarzy i zostaję tylko jak jest niefart i pojawia się czerwone. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie szaleć mogę trochę się spóżnić jdę do lekarza poczekajcie na grzeńa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja o 17 wylatuje z Traktorowej wiec będę tako ok 17:20 no góra 30:). Chyba, że będą miał "miłe" spotkanie z kolegami z Insygni jakie przeżył Sovteq . 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Chyba, że będą miał "miłe" spotkanie z kolegami z Insygni jakie przeżył Sovteq Sobek, coś dla Ciebie -> LINK. Obczaj dzisiejsze posty 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Fajnie było was spotkać. Niestety parująca szyba i brak soczewek zmusiło do powrotu do domu. Pozdro Świry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Ja się ewakuowałem,bo nie mogłem patrzeć na te golony,placki i schaby... Jestem na diecie,gdyż skurczył mi się kombiak po zimie-jakaś licha skóra:-) Pozdrawiam. Edytowane 27 Lutego 2014 przez zino (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Za niedługo nie będą już to spoty pod samolotem http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3348301,sprzedali-samolot-sprzed-hali-sportowej-co-postawia-zamiast-niego-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 powoli odzyskuje czucie w palcach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Niestety nie wyrobiłem się z czasem ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 no to wypad udany, powoli zaczynam odtajać ale banan na gębie się trzyma, dzinx dla wytrwalych z placu wolnosci 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzięki za wypad - było super! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ja pier**le co dzisiaj było zimno... luty to ni ch*ja miesiąc na wieczorne latanie ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 E tam Rolek przesadzasz. Całkiem dawało radę Pozdrawiam wszystkich uczestników, szczególnie tych wytrwałych co jeszcze mieli ochotę kontemplować przez godzinę na placu wolności 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Temperatura d*py nie urywala ale i tak było warto się z wami spotkać i polatać. Ludziska z placu Wolności twardziele. No i mamy lokum na siku jak kogoś przyciśnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No i mamy lokum na siku jak kogoś przyciśnie. To już można legalnie lać pod pomnikiem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Heheh no tak dobrze to nie ma jeszcze aby podlewać Kosciuszkę ale miejsce w pobliżu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 A ja tak przyszłościowo, z racji że zimno, może jakaś panna ma ochotę w czwartki polatać na plecaku Jak się ktoś z tyłu przytuli będzie zdecydowanie przyjemniej Thx, za dzisiaj było super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Też o tym myślałem i przypomniało mi się że jedna z naszych motocyklistek miała takie fajne białe futerko,i byłoby to super rozwiązanie,tym bardziej ,że ma troszkę roboty przy swoim moto,więc można zaproponować taką opcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi