Piotr Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Masz na myśli ten radar? nie, mam na myśli pomiar prędkości laserem z ręki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dobrze wiedzieć, thx za info 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kontrola drogowa Żwirki przy Stefanowskiego, panowie z Insigni robią wyrywkowy kontrol, więc jak byście jechali do nas z tamtej strony to uważajcie!!! 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dziś też na ul.Telefonicznej (doły) przy wiadukcie kolejowym łapanka wyrywkowa. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 jestem za! niech łapią - może nie za prędkość, ale tych co jeżdżą po ‰ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Koluszki Chłopaki mają nową Insygnię, czarną, bardzo charakterystyczną - nieoznakowaną Jeżdżą jak wariaty, w godzinach 12-18, Koluszki przede wszystkim, ale i cały łódzki wschodni, Rzgów, Budziszewice... KPP Koluszki ma też srebrną Insignię. Często ją widzę w swoich okolicach tj Rzgów, Tuszyn DK1. I ostatnio na Al. Włókniarzy widziałem bordową Insignię. Także uwaga na popularny model Opla. Edytowane 3 Marca 2014 przez fuksik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 dziś na CB w godz 8-8.30 ani razu nie było o misiaczkach, dziwne bo po weekendzie zazwyczaj dmuchanko to standard 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 misiaczki się leczą po weekendzie i mogła by być lipa jak by ktoś z zatrzymanych miał mniej % niż oni sami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) na moto dzisiaj na Włókniarzy na wysokości 6 sierpnia mnie zatrzymała ciemnobrązowa insignia EL 153MP (jakoś tak). dmuchanko kontrola dokumentów, gum, światełek.. dobrze, że się za wydech nie wzięli a myślałem, że za prędkość bo znacznie powyżej dozwolonej uważać ! Edytowane 3 Marca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jadąc dzisiaj spotkałem się z nimi na Kościuszki /Zielona,tzn(wtedy skumałem że to oni)jechaliśmy razem do Struga ,srednio ok 60/70km i nic,chęci chyba nie mieli sobie Insigni wietrzyć bo zimno ,ale fakt jest taki że dopiero zajarzyłem że to oni jak się chciałem przecisnąć miedzy nich do przodu,ale odpuściłem i wtedy zobaczyłem położony na półce wyświetlacz który jak coś to pięknie wyświetla POLICJA,wtedy na tablice i no tak to oni.A że dziś taki jakiś leniwy jestem i zamulony to mi się chyba upiekło,bo raczej inaczej się zazwyczaj jeździ a wtedy na pewno bym dołączył do płacących i punkty zbierających 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) ja ich dzisiaj widziałem jak stali pod wiaduktem znów na Włókniarzy przy Kaliskiej pewnie wyjechali stamtąd. z resztą za mnie też wjechali z pod wiaduktu - ja jechałem górą oni dołem. chyba dlatego mandatu uniknąłem w każdym razie trzeba teraz bardziej uważać w tych okolicach. (swoją drogą bardzo miły misiaczek. jak mnie kontrolowali to bardzo w porządku, gadka szmatka o sprzęcie, parę pytań, daję 70% że sam jest motocyklistą ) Edytowane 4 Marca 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 dzisiaj też stoją na rogu Struga/Włókniarzy na osiedlowej uliczce. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No do akcji wkraczają miśki na motocyklach,dziś pierwszego widziałem na Dąbrowskiego a przed chwilą przez okno dwóch następnych na Paderewskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 SEBOL ZAWINELI GRZENIA KOŁO CIEBIE LECIAŁEM OD ZIELONEGO ,TYLKO W KOSZULI PATRZYLI CZY PIJANY CZY NIENORMALNY AKURAT SŁAWEK SZEDŁ NA ZMIANĘ DO CIEBIE PEWNIE JAK BY MOGLI TO NA PSYCHOTESTY POSŁALI HA HA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 LUBIANY jak leciałeś tylko w koszuli to się nie dziwię a kask,majtki, nie wspomnę o spodniach i bucikach,musieli być bardzo zdziwieni, zobaczyć golasa na w marcu .A miśki czają się wszędzie, ja już miałem dwie kontrole typowe sprawdzenie dokumentów i pytanie czy nie za zimno jeszcze na jeżdżenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie dmuchałem nawet papieru nie wołali które nawet miałem o dziwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) W okolicy della (Józefiaka) stoją z szukarka..i kręcą się 2 motomisie Edytowane 7 Marca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Czarna Insygnia lata po Maratońskiej na RTK i czyha na motocyklistów. 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Tuwima pod wiaduktem zatrzymują i sprawdzają trzeźwość latarką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jak ktos dzisiaj leci na Ujazd przez rokicinska to uważajcie bo czarna insignia łapie 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 na Kusocińskiego na wysokości pizzeri Fiero suszą 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Stoją z suszarą przed Brzezinami od strony Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Stoją i suszą Rzgowska za wiaduktem w stronę Piotrkowa i po drugiej stronie też. Krąży także opel insignia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Kurwice, Andrespol, Wiśniowa Góra, ul. Kolumny oraz kawałek trasy na Tomaszów z Kurowic, trzeba uważać bo tam krążą dzień w dzień w insigni albo tak jak dzisiaj w jakimś kombi (Vectra?) Oraz na rzgowskiej, panowie policjanci mówili, że na trasie na Kruszów 2 cywilne radiowozy jeżdżą Edytowane 21 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Proszę w tym wątku nie robić bajzlu i pisać wyłącznie o napotkanych kontrolach w ciągu ostatnich kilku godzin, a nie takich, które często bywają tu i tam. To ma być źródło dla nas, gdzie zdjąć nogę/rękę z gazu Zatem wszystkie posty nie wnoszące nic konkretnego, będą kasowane od razu.. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi