Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 dobra,Tobie odpuszczam na resztę jestem obrażona. 1 Cytuj
Sebol Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Aaaaaa to dlatego Gleba nie było Cię tak długo na Dellu ? myśmy czekali i czekali,a jak przyjechałaś to nic nie pucowałaś że Gleba glebła.Ale chyba trzeba będzie jedną z opcji którą podał Konrad i Kosmaty wdrożyć w życie ,albo zakładaj te buciki co byłaś na imprezie u chylonków i maśka hihihi 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 może takie cóś 0 Cytuj
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Aaaaaa to dlatego Gleba nie było Cię tak długo na Dellu ? myśmy czekali i czekali,a jak przyjechałaś to nic nie pucowałaś że Gleba glebła.Ale chyba trzeba będzie jedną z opcji którą podał Konrad i Kosmaty wdrożyć w życie ,albo zakładaj te buciki co byłaś na imprezie u chylonków i maśka hihihi Nie było mnie tak długo bo przejechałam się kawałek z Aidkiem i kosmatym,potem BUM a potem stacja i dell .Jebło to jebło,na uj drążyć.Podniecacie się tak jak by to pierwszy raz mi moto upadło.Dajcie sobie z tym siana. 0 Cytuj
boroś Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 A może po prostu zmień nicka i czarna seria minie 1 Cytuj boroś LwG!
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Zastanawiające Zabrakło mi weny na inny nick 1 Cytuj
PIT Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Nick na wszelki wypadek mogłabyś zmienić może coś związanego z tatuażem, który masz w awatarze. Ale Kosmaty chyba ma rację trzeba by moto trochę dostosować bo na paluszkach to tylko baletnice się utrzymują. a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Odnośnie czwartkowych zbiórek - Akcja zakończona powodzeniem!Zebrano 211 szczoteczek i 122 pastyDziś paczka została wysłana do Poznania (Redemptoris Missio), a dalej do Kamerunu przez naszego partnera - siłownię Only You.---Podziękowania za wsparcie dla Wilków! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
_elvis_ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Mi również było fajnie Was spotkać, to był mój pierwszy raz w tym jakże zacnym gronie. Miałem wątpliwości czy aby jest sens przyjeżdżać jak urwany z choinki jednakże miło spędziłem czas. Glebe widziałem gdzieś za galerią łódzką wyglądało na zwykły pit stop, samej gleby nie widziałem Grunt że nic sie nie stało Do zobaczenia w następny czwateczek (o ile śniegiem nie *ebnie) 2 Cytuj
Kazik96 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Sprężyny już ciąłem to jakby co nawet na szybko można ją ciachnąć i już moto na "glebie" huehue , tylko nie ma gwarancji że później będzie amortyzacja 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 hmmm powinniście Agnieszce podziękować tyle atrakcji macie.... pozdrawiam:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
_elvis_ Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Propomuję rozpocząć warsztaty dyskusyjne "Jak ustrzec Glebę przed glebą" 0 Cytuj
Olo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Sprężyny już ciąłem to jakby co nawet na szybko można ją ciachnąć i już moto na "glebie" huehue , tylko nie ma gwarancji że później będzie amortyzacja Teraz kurna mój Fiatolo 126p na sztywno jeździ a odbojników już nie ma Edytowane 4 Listopada 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kazik96 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Teraz kurna mój Fiatolo 126p na sztywno jeździ a odbojników już nie ma No ale fachową robotę odwaliliśmy, więc nie powinieneś narzekać 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie. Troszkę poza tematem, ale spodziewałem się więcej aktywności .... http://motocykle-lodz.pl/topic/8378-mikołaje-na-motocyklach-2014/ Na forum jest obecnie zarejestrowanych ponad 3tyś użytkowników. Nie wymaga się jakiś dużych wpłat. Wystarczy że połowa z nas zarejestrowanych wpłaci parę złotych i będzie na upominki dla dzieci. Edytowane 6 Listopada 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Turboldz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Przepraszam bardzo czy ktoś dziś będzie pod halą ?? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
AgaJaga Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Hania naszykowana jak nie lunie to jesteśmy 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak nie lunie to nie masz wyboru! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Wino Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 od 19.00 tak jak na pierwszej stronie ? 0 Cytuj
_elvis_ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 jakieś podejrzane chmury krążą nad retkinią ale raczej będę 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 O 18 się teraz spotykamy w takim razie jak nie będzie padać to i ja się melduje 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Zontey Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Kolejny raz dziękuję za trasę, było super 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Dla zainteresowanych Planowana traska na czwartek spotykamy się o godz. 18 Długość 44 km https://goo.gl/maps/xkrTK Miejscówa na jedzonko http://www.dagrasso.pl/brzeziny Brzezinyul.Fredry 7 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 13 Listopada 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj
Sobek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 No to lecimy:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
Krzychu Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 No to... do zobaczenia o 18:00 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi