krzychoslav Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 a już myślałem, że myślisz o aleksandrowie kujawskim xD 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 dla wyjaśnienia (choć wydawałoby sie że nie będzie potrzebne) - to był oczywiście żarcik z tą odległością ...dowcipnisie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Spocik pod wiatą 😆 Edytowane 16 Czerwca 2016 przez fuksik96 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 My też mamy wiatę, i mamy spocik, i mamy deszczyk Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_lc4 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Patrząc na obuw "marynarza" w zielone paski mam nadzieje że nie na moto Edytowane 16 Czerwca 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Spocik pod wiatą Ja to pod wiatą nawet miałem małe awanti ..... ale koleś odpuścił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Cicho teraz ! Mecz się zaczął! też conieco zmokłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja to pod wiatą nawet miałem małe awanti ..... ale koleś odpuścił ale w koncu preprosił grzecznie.☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 ale w koncu preprosił grzecznie.☺ jego szczęście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak będziecie wracać przez Kanzas to poproszę łutututu przy Biedronce w centrum all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dla zainteresowanych i ku pamięci skleiłem filmik z czwartkowego wypadu za Kłodawę do Przedeczy z 16 maja 2016 Wiem, że to było ponad miesiąc temu, tym lepiej się wspomina ;-) jest też wstawka z przed 2 lat kiedy w ramach czwartkowego wyjazdu trafiliśmy do K2 w Łęczycy i spotkaliśmy pana Waldemara ;-) (Tomahouk będzie wiedział) dla tych którzy byli będzie fajniej przywołać wspomnienia. Kiedy tak błądzi się wśród tych nagrywek to nasuwa się takie spostrzeżenie, że część ludzi się zmienia inni są z forum dłużej ale ta atmosfera spotkań wycieczek nie przemija, więc musi być to jakaś natura motocyklistów/stek, która jest w nas wszystkich. http://motocykle-lodz.pl/topic/10282-łódzkie-filmowanie/?p=235457 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Coś dziś jest w repertuarze? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Niby mam swój pierwszy dzień ojca ale podjadę na chwilę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Może do ślesina ktoś ma ochotę się przelecieć?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gery Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) niestety praca do 19.20 ale jak jakaś nocna rundka się szykuje to wchodzę w to Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Gery (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Praca 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jednak dzień ojca, spot nie ucieknie all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kurna trafiłem sobie ekipę na litrach, sami gumiarze i mi uciekli. Skrecilem na Andrespol, bo utknalem za sznurkiem aut i juz was nie bylo jak sie rozluznilo. Dzieki za upalanie Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kurna trafiłem sobie ekipę na litrach, sami gumiarze i mi uciekli. Skrecilem na Andrespol, bo utknalem za sznurkiem aut i juz was nie bylo jak sie rozluznilo. Dzieki za upalanie Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Pewnie na Della pojechali :P A co za motocykle z tobą latały ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Pozdro dla Ekipy z wypadu do Uniejowa. Mam nadzieję, że bezpiecznie dojechaliście do Kruszowa. Do następnego. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Gsxr750, R1 chyba duza SV i cos jeszcze. Nie pojechali na Della, bo lecielismy na Sulejów. Na delku bylem sam Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ciągle słyszę o tym dellu a nigdy nie byłem. Kiedyś trzeba się tam wybrać. all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Możemy się ustawić jakoś jak chcesz. Daj znać. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzięki za wspólne latanie ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 pewnie.kosmatym leciales:)..niestety ale z litrami to przelotowki powyzej 2 paczek:) w innym przypadku bola nas nadgarstki:))))) Wysłane z mojego Lenovo P780 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi