_elvis_ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No to kolejny film na rozpoczęcie sezonu motocyklowego, kilka moich przemyśleń i planów na 2016. Sorki za jakość dźwięku walczę nogami i rękoma i będzie poprawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Filmik z 16 maja 2016 kiedy z czwartkowego spotu z doborową ekipą przegnaliśmy maszyny do Przedeczy za Kłodawą - wiem mam ten time-shift. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez PIT (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Pit 5:45 wymiata :P Oby więcej takich filmów Szkoda że ja nie będę na razie w nich uczestniczyć :( Nawet załapałem się na końcówkę Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 to fakt, tututu i chmurka wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Prawda jest taka, że fajnie, łatwo składa się film na którym coś się dzieje i można pokazać dobrą zabawę także Buziak nie mogło Cię zabraknąć. W tym przypadku kiedy niema pomysłu i scenariusza to aktorzy tworzą film jak tylko go rejestruje, więc jednym słowem DZIĘKI ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dobru filmik;d trochę większe łututu i by się buziak udusił Do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Pogoda za oknem jest jak jest. Aż się łezka w oku kręci na wspomnienia: Edytowane 15 Listopada 2016 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Elvis skąd wyrwales taka panią bez twarzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 nie mogę zdradzić swoich źródeł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 nie mogę zdradzić swoich źródeł Pozdrowienia dla plecaczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Strasznie rozjechane poziomy dźwięku, bardzo głośna "muzyka", reszta znacznie za cicho. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Timelaps ode mnie z mycia przed zimą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 teraz zapraszam do mojego garażu i poproszę takie same rundki wokół GS'a 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Struś pedziwiatr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 teraz zapraszam do mojego garażu i poproszę takie same rundki wokół GS'a Uwierz bądź nie ale dla mnie to sama przyjemność latać dookoła auta czy motocykla z pędzelkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Podlinkuję tutaj bo wiąże się z tematem: Spot MotoVlogerów w najbliższą Niedzielę https://motocykle-lodz.pl/topic/13684-0406-spot-motovlogerów/?p=266054 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Pogoda coraz słabsza na jazdę to coś wrzucę od siebie ; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi