kabzior Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Może jednak wcześniej byśmy się spotkali,jest święto.ja tam będę latał wcześniej,jak coś to pisać Ja postaram się być na 15. Niech kto może wpada na 15, zbierze się ekipa to fajnie, nie to się zaczeka do 18. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 No Panowie, będę pełen podziwu dla was jak przyjedziecie na 15 i będziecie czekać do 18 na resztę a co do wkupnego to najlepiej jeszcze dać buziaka prezesowi żeby dobrze zapamiętał kto siè wkupuje Wysłane przy użyciu pionowej wiertarki stołowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kto powiedział że czekać, zebrać ekipę i w drogę, potem można wrócić na 18 i w ten sposób zaliczyć dwa spoty w jeden dzień :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na godz 15 możesz niunie przygotować a spot jest o godz 18 Raczej tego trzeba się trzymać. Kto powiedział że czekać, zebrać ekipę i w drogę, potem można wrócić na 18 To raczej nadaje się tutaj http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/ Wysłane z mojej latarki LED 12/24V przy użyciu kabla bezprzewodowego 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Ja postaram się być na 15. Niech kto może wpada na 15, zbierze się ekipa to fajnie, nie to się zaczeka do 18. toż to biwak będzie wysłane przy pomocy płachty i znaków dymnych Edytowane 25 Maja 2016 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Oby tylko pogoda dopisała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dopiero w piątek z tego co widziałem zapowiadają jakieś tam opady...... Ja niestety nie dojadę (może wieczorem dopiero mi się uda jeśli już polatać) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) tomahouk, dnia 25 Maj 2016 - 07:59, napisał: Na godz 15 możesz niunie przygotować a spot jest o godz 18 Raczej tego trzeba się trzymać. kabzior, dnia 25 Maj 2016 - 12:33, napisał: Kto powiedział że czekać, zebrać ekipę i w drogę, potem można wrócić na 18 To raczej nadaje się tutaj http://motocykle-lod...a-nieoficjalne/ Wysłane z mojej latarki LED 12/24V przy użyciu kabla bezprzewodowego Przecież to będzie oficjalne spotkanie tylko wcześniej z okazji święta matki. Wysłane przy pomocy gołębia pocztowego Edytowane 25 Maja 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Przecież to będzie oficjalne spotkanie tylko wcześniej z okazji święta matki. O 12 procesja na Łąkowej,o 15 Auchan,o 18 Auchan,o 20 Kruszów, o 22 Czarny Staw ,matka kocha poczeka do piątku.Jeszcze się najeździcie. Wysłane z domu przy użyciu komputera 2 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tak jak się obawiałem, jestem w pracy. Pozdrawiam wszystkich świętujących i do zobaczenia na następny spocie. Dziś nie dam rady. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Przypominam, że dzisiaj jest ostatni spot o godzinie 18:00 Od czerwca zapraszamy na 19:00 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Pogoda póki co się klaruje. Mam nadzieje, ze uda się wyrwać z rodzinnej imprezy i przyjechać. Trafic, brać dla Ciebie te klamki? Chcesz przymierzyć? all right partner, keep on rollin' baby! Suchy: O klamki pytaj kolegę na PW, nie publicznie tworząc off top... Karpiu: Mea culpa. Sorry. all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 26 Maja 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzisiaj planowana jest jakaś trasa? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja sie zjawię, dawno mnie nie było. Miło będzie zobaczyć stare znajomości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ja sie zjawię, dawno mnie nie było. Miło będzie zobaczyć stare znajomości Na czym przyjedziesz? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 A to niespodzianka Na 636 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) a co do wkupnego to najlepiej jeszcze dać buziaka prezesowi żeby dobrze zapamiętał kto siè wkupuje to już wiem teraz czemu Prezes mnie nie kojarzy , kwiaty były ale nikt nie mówił o buziaku Suchy: Za wszelkie kwiaty, buziaki, szampany dziękuje, ale odmawiam i nie przyjmuję. Interesuje mnie wyłącznie korzyść majątkowa - dom, mieszkanie, motocykl. Juśka: Ahh ta dzisiejsza młodzież Edytowane 26 Maja 2016 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Będę... jak już wyjdę z pracy :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wszystko wskazuje, że dziś nie da rady, ale na usprawiedliwienie: mam już umówioną reanimację Bandita i ustalony nowy kask. Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No i zgineliscie mi w Pabianicach Mam nadzieje,ze deszcz Was nie złapał all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 26 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No i zgineliscie mi w Pabianicach Mam nadzieje,ze deszcz Was nie złapał all right partner, keep on rollin' baby! Ha!! Chyba nawet padło -gdzie jest karpi? Kwatera główna Dzięki 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Następnym razem :-) Narobiłem trochę hałasu w Pabianicach i wróciłem na Kanzas :-) Tak czy inaczej, miło było poznać Piuriel! :-) Edytowane 26 Maja 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tak jest, kolejna twarz przypisana do awatara i nicku 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Niestety nie znam nicku ale proszę kolegę z Monstera żeby podrzucił producenta i model swoich rękawic. Dzięki! all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzięki za jazdę! 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi