Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 dobra,Tobie odpuszczam na resztę jestem obrażona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Aaaaaa to dlatego Gleba nie było Cię tak długo na Dellu ? myśmy czekali i czekali,a jak przyjechałaś to nic nie pucowałaś że Gleba glebła.Ale chyba trzeba będzie jedną z opcji którą podał Konrad i Kosmaty wdrożyć w życie ,albo zakładaj te buciki co byłaś na imprezie u chylonków i maśka hihihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 może takie cóś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Aaaaaa to dlatego Gleba nie było Cię tak długo na Dellu ? myśmy czekali i czekali,a jak przyjechałaś to nic nie pucowałaś że Gleba glebła.Ale chyba trzeba będzie jedną z opcji którą podał Konrad i Kosmaty wdrożyć w życie ,albo zakładaj te buciki co byłaś na imprezie u chylonków i maśka hihihi Nie było mnie tak długo bo przejechałam się kawałek z Aidkiem i kosmatym,potem BUM a potem stacja i dell .Jebło to jebło,na uj drążyć.Podniecacie się tak jak by to pierwszy raz mi moto upadło.Dajcie sobie z tym siana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 A może po prostu zmień nicka i czarna seria minie 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Zastanawiające Zabrakło mi weny na inny nick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nick na wszelki wypadek mogłabyś zmienić może coś związanego z tatuażem, który masz w awatarze. Ale Kosmaty chyba ma rację trzeba by moto trochę dostosować bo na paluszkach to tylko baletnice się utrzymują. a na przyszły sezon jak nie obniżysz go albo nie wymienisz na coś mniejszego to ci dla własnego bezpieczeństwa spale to moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Odnośnie czwartkowych zbiórek - Akcja zakończona powodzeniem!Zebrano 211 szczoteczek i 122 pastyDziś paczka została wysłana do Poznania (Redemptoris Missio), a dalej do Kamerunu przez naszego partnera - siłownię Only You.---Podziękowania za wsparcie dla Wilków! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mi również było fajnie Was spotkać, to był mój pierwszy raz w tym jakże zacnym gronie. Miałem wątpliwości czy aby jest sens przyjeżdżać jak urwany z choinki jednakże miło spędziłem czas. Glebe widziałem gdzieś za galerią łódzką wyglądało na zwykły pit stop, samej gleby nie widziałem Grunt że nic sie nie stało Do zobaczenia w następny czwateczek (o ile śniegiem nie *ebnie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Sprężyny już ciąłem to jakby co nawet na szybko można ją ciachnąć i już moto na "glebie" huehue , tylko nie ma gwarancji że później będzie amortyzacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 hmmm powinniście Agnieszce podziękować tyle atrakcji macie.... pozdrawiam:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Propomuję rozpocząć warsztaty dyskusyjne "Jak ustrzec Glebę przed glebą" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Sprężyny już ciąłem to jakby co nawet na szybko można ją ciachnąć i już moto na "glebie" huehue , tylko nie ma gwarancji że później będzie amortyzacja Teraz kurna mój Fiatolo 126p na sztywno jeździ a odbojników już nie ma Edytowane 4 Listopada 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Teraz kurna mój Fiatolo 126p na sztywno jeździ a odbojników już nie ma No ale fachową robotę odwaliliśmy, więc nie powinieneś narzekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie. Troszkę poza tematem, ale spodziewałem się więcej aktywności .... http://motocykle-lodz.pl/topic/8378-mikołaje-na-motocyklach-2014/ Na forum jest obecnie zarejestrowanych ponad 3tyś użytkowników. Nie wymaga się jakiś dużych wpłat. Wystarczy że połowa z nas zarejestrowanych wpłaci parę złotych i będzie na upominki dla dzieci. Edytowane 6 Listopada 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Przepraszam bardzo czy ktoś dziś będzie pod halą ?? 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Hania naszykowana jak nie lunie to jesteśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak nie lunie to nie masz wyboru! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 od 19.00 tak jak na pierwszej stronie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 jakieś podejrzane chmury krążą nad retkinią ale raczej będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 O 18 się teraz spotykamy w takim razie jak nie będzie padać to i ja się melduje 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kolejny raz dziękuję za trasę, było super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Dla zainteresowanych Planowana traska na czwartek spotykamy się o godz. 18 Długość 44 km https://goo.gl/maps/xkrTK Miejscówa na jedzonko http://www.dagrasso.pl/brzeziny Brzezinyul.Fredry 7 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 13 Listopada 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No to lecimy:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 No to... do zobaczenia o 18:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi