Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smooth Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Postanowiłem dla mojej i Waszej wygody zebrać wszystkie zdjęcia dotyczące forum (i nie tylko) w jednym miejscu. Do tej pory zamieszałem zdjęcia w trzech lokalizacjach, ale to na dłuższą metę jest męczące i bezsensu Od dzisiaj wszystkie nowe i stare zdjęcia znajdziecie tutaj: Street Bikes Art https://www.facebook.cm/StreetBikesArt oraz na forum oczywiście Staram się każdego widniejącego na zdjęciu oznaczyć, niestety nie znam wszystkich z imienia i nazwiska, więc jeśliś odnajdujecie siebie lub swój motocykl na zdjęciu oznaczajcie się 7 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 "Street Bikers Art" ....hmmm...a jak zrealizujemy tą sesję w terenie ze mną i TW i może z Michałem i KTMem to co wtedy? będzie off-street bikres art? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Myślisz że te sesje off zostaną z nami kiedyś zrealizowane? 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 street bikres art To może być to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Myślisz że te sesje off zostaną z nami kiedyś zrealizowane? "Street Bikers Art" ....hmmm...a jak zrealizujemy tą sesję w terenie ze mną i TW i może z Michałem i KTMem to co wtedy? będzie off-street bikres art? Już dawno byśmy zrobili te sesję, ale zawsze wymyślacie jakieś wymówki w ostatniej chwili Jeśli się zdecydujecie na zimowy plener to jestem do Waszej dyspozycji 1 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Smooth…zatem: 1. offroadowa sesja - ja TW, MIchał KTM 2. pinup sesja - ja Ducati, gorest, szpileczki, gogle uvexa, tatuaże, czerwona szminka i rozpuszczony włos spoko? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 2. pinup sesja - ja Ducati, gorest, szpileczki, gogle uvexa, tatuaże, czerwona szminka i rozpuszczony włos Faaaakkkk... Smooth, jak bys miał znowu "wymyślać jakieś wymówki" tooo... pożycz aparat, ja nie zawiodę i przybęde, nie ważne jak 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi