Sobek Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Witajcie. Moi drodzy przyjaciele potrzebna jest pilnie krew dla mojej babci. Jest w stanie krytycznym i ma bardzo żadka grupe krewi. Grupa krwi A RhD ujemny. Krew trzeba oddac w centrum krwiodastwa na ul. Franciszkanskiej 17/25 w Lodzi z przeznaczeniem dla Heleny Storczyk przebywajacej w szpitalu Jonschera na ul. Milionowej 14 w Lodzi. Z gory Wam dziekuje. Moj numer 792309072. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Witaj przepraszam dopytam grupa ARHD ujemna ??ja mam ARH ujemna ale to D mnie dziwi taka grupa jest?????????? penie i tak bym nie mogła bo pół roku temu wyszła mi leukocytoza lekarz kazał za 3 m-ce ponowić badania ale nie zrobiłam tego niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 (edited) Dzięki Gonia. Pytałem przed chwila lekarza i mówi ze musi być to krew identyczna niestety z końcówka D. Edited January 6, 2014 by Sobek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 No tak ja przy porodzie potrzebowałam też chcieli identyczną smutno mi nawet nie znam osoby z taką grupą całe życie człowiek się uczy i głupi umiera bądź dobrej myśli na pewno ktoś się znajdzie z z rodziny ktoś nie odziedziczył babci grupę u mnie bracia oddawali dla mnie A jeszcze jedno jak masz FB to wrzuć tam więcej ludków siedzi ja niestety nie mam ale to z wyboru brak czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Dzieki Gonia za slowa otuchy no i oczywiscie za chęć pomocy. Mam nadzieje że bedzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildeyed Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Sobek, ja mam 0 rh- ponoć uniwersalną dla wszystkich typów krwi, nada się, bo akurat minęły 3 miechy i i tak miałam jechać na Franciszkańską?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 wildeyed nie Skarbie tak mówią ale nie do końca tak jest ja mam ARH ujemny i też jak była potrzeba szukali identycznej to rzadkie grupy i wybredne niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Lekarz powiedział, że musi być identyczna krew:(. Krew jest potrzebna do przetoczenia. Bardzo Wam dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildeyed Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kurde blaszka, przykro mi że nie mogę pomóc, trzymam kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Dzięki Wam bardzo za pomoc i słowa otuchy, ale krew dla babci już jest nie potrzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonia Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Wyrazy głębokiego współczucia ja też w sierpniu pożegnałam moją babcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildeyed Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Dzięki Wam bardzo za pomoc i słowa otuchy, ale krew dla babci już jest nie potrzeba Bardzo mi przykro. Trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobek Posted January 8, 2014 Author Report Share Posted January 8, 2014 Dzięki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agusiaczek81 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Przykro mi Trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts