pecha Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Moj ulubiony motocykl ze wszystkich, ktore posiadalem. Az mi sie cieplo robi na sama mysl o nim. Siedzac na forach moto duzo naogladalem sie zdjec i filmow z jazdy supermoto. Strasznie sie napalilem na taki motocykl. Zaczely sie poszukiwania i wszedzie bylo najglosniej o drz-400sm jako o w miare bezawaryjnym moto o eksploatacji zblizonej tej maszynom szosowym. Zalezalo mi na tym gdyz 5000km miesiecznie juz wtedy przejezdzalem i takie tempo chcialem utrzymac na nowym moto. Jednak przeliczajac koszt zakupu deezera i wszystkich modow jakie zrobilbym mu zeby zblizyc go do osiagow SMC szybko mi sie odechcialo suzuki bo koszty bylyby podobne a i tak zostalbym z pieciobiegowym, zasilanym gaznikiem moto bez gwarancji za ta sama cene co 690. Wiec klamka zapadla, troche oczekiwania na to zeby dealer w koncu dostal maszyne i jazda! Frajda taka jak myslalem, lekkosc prowadzenia, to jak nisko mozna na ulicy zejsc, jazda na stopie, a nie na kolanie, pozycja - wszystko bardzo mi odpowiadalo. Eksploatacja podobnie jak w szosowych motocyklach. Opony szynciej sie zuzywaly niz na jakimkolwiek innym moto jaki mialem ale to bylo wliczone w FUN. Okolo 35tys km przejechalem nim i niezaplanowane rzeczy, jakie sie zepsuly to zachodzacy mgla licznik (wymieniany przez dealera 3 razy, ostatni raz po gwarancji ale takze za darmo!), pekniete ogniwo w lancuchu (pewnie moja wina) i na tydzien przed sprzedaza siadla pompa paliwa. Jak na offroad, szose, schody itp niezle. SMC nadawalo sie do jazdy w terenie, po miescie, ponad 600km dziennie i to nim robilem przez caly czas uzytkowania. Pasazerka nie jezdzila ze mna na nim, nie mialem zadnego kufra na bagaz. P O L E C A M jezeli tylko ktos mysli o SM. Najlepsze drogi dla mnie Uzywany czesto w ciezkich warunkach tak, w ten dzien pojechalem na nim do pracy Jedna z ulubionych przeleczy Otwarcia sezonu po piochu i po chaszczach Posiadanie takiego wszechstronnego motocykla pozwala zwiedzic mniej oklepane miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Elegancka sesja, z przyjemny opisem. Pozazdrościć maszyny 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 i jeszcze pare zdjec Jedyny motocykl jaki chcialbym jeszcze raz posiadac! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Super i moto i zdjęcia.Jak masz jeszcze to wklejaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Bardzo fajna galeria 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Super zdjęcia, które napewno i tak nie oddają tego co zobaczyłeś i przeżyłeś. Tylko pozazdrościć i dażyć do zaliczenia takiej wyprawy jak najszybciej. No nic może przyszły sezon jest trochę czasu, można zacząć planować Czekamy na więcej! Pozdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 no to pojechales na grubo:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tam to mają odśnieżone drogi a nie to co u nas.Ale SM jest fajną maszynką i chyba najbardziej przydatną w mieście. ( wąskie, mocne, zwinne ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 kilka zdjęć jest niesamowitych, szczególnie w górach i zimą, i to na moście... jak masz jeszcze jakieś to wklejaj 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czytając ten opis od razu napaliłem się na takiego KTM :PMoto rewelacyjne, fajnie, że taki można np zimą poszaleć, na asfalcie, ale w polu też :DTe SM jednak moją coś w sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi