chippe Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ładne widoczki, pozazdrościć lansu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Byłeś atrakcją wczasowiczów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Byłeś atrakcją wczasowiczów jestem atrakcją wczasowiczów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Fajny piesek Pozdrawiam ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 myślałem, że nigdy nie wyjedziesz z posesji , Czy tam motocykliści się pozdrawiają?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 myślałem, że nigdy nie wyjedziesz z posesji , Czy tam motocykliści się pozdrawiają?? to jest jedyna droga prowadząca do i z Saint Tropez, wiec ruch na niej jest jak na zakopiance oczywiscie ze sie pozdrawiają, prócz skuterów bo tych jest tak duzo ze musiałbys co troche wszystkich pozdrawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajnie sie oglada te filmiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajnie sie oglada te filmiki dzieki... staram sie nie nagrywac np długich kawałków na prostej drodze, bo kto by chciał oglądac przez chocby 2 min jak jadę długą prostą drogą... ja bym się znudził dlatego staram sie nagrywac nie dłużej jak od 2 do 10 min jednym ciągiem, a i tak z tego wybieram 5-cio, 10-cio, czy 20-to sekundowe ciekawe ujęcia i dopiero z tego montuje film wtedy jest duzo ciekawszy i sie nie dłuży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krs Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 To już wiem, kogo jest to biało-czarne arcydzieło, które widzę na większości zlotów. Szacun. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Fajna sprawa pojeździć po lazurowym wybrzeżu troszkę zazdroszczę pozdrawiam i powodzonka 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Super sprawa można zazdrościć pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajne klimaty, polatało by się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 nic prostrzego... znalezc np 2 kumpli, zapiąć przyczepke na 3 motory i w trójkę smignąć na Lazurowe pośmigać na pieknych zakrętach a przy okazji wpaść do Monaco na http://motocykle-lodz.pl/topic/5969-kubica-w-rajd-monte-carlo-1-runda-mistrzostw-%C5%9Bwiata-wrc-2014/ to juz za 10 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pieseczek też pojechał Ale czad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pieseczek też pojechał Ale czad przejechała ze mną 2100km dwa i pół dnia w tym na złość okolo 1000km w deszczu i nic... ona chyba bardziej lubi jezdzić ode mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi