Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Życzenia Świąteczne I Noworoczne :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jako Naczelny Spamer tego Forum ( Admin się nie liczy :P ) życzę Nam Wszystkim i każdemu z osobna wszystkiego dobrego na te nadchodzące Święta.

Niech będą dla Was czasem odpoczynku, spokoju, bezpieczeństwa i radości, takiej zwykłej ludzkiej - motocyklowej.

Życzę też Nam Wszystkim jako Motocyklistom dobrego przyszłego sezonu, aby zaczął się szybko i żeby był długi, ciepły i słoneczny.

Żeby Nas asfalt i szutry dobrze trzymały i żebyśmy ZAWSZE wracali cali i zdrowi.

Wszystkiego Naj Najlepszego dla Was Kochane Motocyklistki i Kochani Motocykliści i oby nasze grono było coraz liczniejsze.

Pozdrawiam Serdecznie

wesolych-swiat1.jpg

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano (edytowane)

Radosnych i pięknych Świąt Bożego Narodzenia, a także realizacji wszystkich, nawet najbardziej wymagających planów i marzeń w nadchodzącym roku dla wszystkich

flm_1387790472__images.jpg

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Zdrowych, szczęśliwych, radosnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz udanego Sylwestra w roku pańskim 2013 i bezkacowego Nowego Roku 2014 życzy wam Aidekk...

_4570_1.jpg

... i śnieżynka :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano (edytowane)

Zdrowych Wesołych,Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego 2014Roku i oczywiście Szampańskiej :gitara: :burp:  :burp:  :drunk:  :burp:  :burp:  :gitara:zabawy w Sylwestrową noc życzy sebolz rodzinką :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez sebol (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Najlepszego i samych udanych prezentów :biggrin:

Christmas-Motorcycle.jpg

motorcycle.gif
Opublikowano

hyhy, sami naczelni na tym forum  :P   więc jako zwykły, szary użytkownik FŁM życzę Nam wszystkim radosnych Świąt wolnych od trosk i problemów oraz aby ten nowy rok był o wiele lepszy niż poprzedni, aby spełniły się wszystkie marzenia motocyklowe  :riding: i aby nasza rodzina motocyklowa rosła a nie malała (;

Opublikowano

Ania, jak nie jak tak  :smile:  Jako naczelny inspektor rowów przydrożnych  :decayed: życze wszystkim forumowiczom, tym znanym mi i tym mniej, zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w miłym gronie. Jednocześnie dziekuję wszystkim za udany (mimo wszystko :fever: ) miniony sezon/rok który obfitwał w bardzo fajne nowe znajomości  ;) i mile spędzony wspólnie czas. 

Joanno, znowu napisałaś i skasowałaś, będzie nagana w końcu....   :doofywave: :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

mały rebus :laugh2:

christmas.jpg

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Niech sezon trwa 12 miesiecy,

nawińcie na koło 100 tysięcy,

niech Wam paliwo w baku zawsze chlupie,

długiej jazdy aż się Wam zrobią odciski na... pupie :P

Zdrowych, spokojnych, pełnych miłości i radości Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku !!!! :smile:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

Zdrowia Wszystkim  :P

I co byśta nigdy nie zmądrzeli.

To pisał ja - błotny troll afrykański :laugh2:

Opublikowano

Wszystkiego NAJ dla wszystkich

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Opublikowano

I ja dorzucam się do życzeń, niechaj te święta będą radosne i pełne rodzinnej miłości, Święty niech zostawi po choinką wymarzone prezenty. W nadchodzącym roku dużo szczęścia, a nowy sezon niech czym prędzej się zacznie i trwa tak długo jak to tylko możliwe, najlepiej to chyba niech się nie kończy :biggrin:, niezliczonych kilometrów i niezapomnianych forumowych spotkań ;)

To życzyłam Wam ja, nieznana jeszcze Agi :decayed: 

Non quo sed quo modo :riding:

Opublikowano

Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz hucznego i obficie skropionego Sylwestra 2013. Szczęśliwego nowego roku 2014, jak najszybszej wiosny :smile: i tysięcy bezpiecznych kilometrów w następnym sezonie :smile:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Zdrowych i Wesołych Świąt !!!

Wspaniałych prezentów :biggrin:  :

flm_1387834447__1387730978_by_mrozu111.j

Opublikowano

Wesołych Świąt :smile:

031bfc91e99e4779d4837a26a34ff447.JPG

I szczęśliwego nowego roku !

Opublikowano

Będąc szarą eminencją, życzę wszystkim zdrowia i szczęścia. Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Was przede wszystkim rodzinne. Życzę, żeby każdy mógł na chwilę zwolnić i odpocząć poza wirem dnia codziennego. Mam też nadzieję, że tacy jak ja, będący w tak zwanym "okresie przejściowym" wrócą w roku 2014 w siodła ;) Niech w zmotoryzowane serducha wstąpi życzliwość i poprawa moralności, która przyczyni się jako kolejna, do bycia lepiej postrzeganymi. AMEN ;)

Nowy Rok natomiast, niechaj przyniesie nam wszystkim sukcesy w życiu prywatnym i zawodowym. Pomoże w samodoskonaleniu i będzie kolejnym etapem nawiązywania nowych znajomości.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

Najlepsze motocyklowe życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności dla motocyklistów z krwi i kości!

(kliknij w obrazek niżej, aby powiększyć)

Daytona świątecznie

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Rodzinnych i spokojnych Świąt dla wszystkich. :smile:

Mikołaj i tak do Was nie przyjdzie, bo byliście niegrzeczni i jeździliście >50 km/h po mieście... :riding:  Ale jeśli by się tak stało, że mu się coś popitoli w związku z nawałem pracy, to niech Wam przyniesie takie prezenty:

thumb_flm_1387876083__mikolaj_i_motor_70

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

..i żeby każdy mógł spędzić świąteczny okres z najbliższymi:)

Opublikowano (edytowane)

Oby sezon szybko się zaczął! Najlepszego kochani ;)

8274980712_cf085c33c5_z.jpg

Edytowane przez Strumyk (wyświetl historię edycji)

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Opublikowano

I ode mnie wszystkiego najlepszego, żeby każdy te święta spędził radośnie z rodziną, a i nowy sezon przyszedł jak najszybciej i przyniósł wszystko co najlepsze.