ByCz3K Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam pytanie. Gdzie w łodzi dobrze spawają plastiki?. u mojego taty w Deauvilli jest pęknięta czacha, u mnie w zippie też są lekkie pęknięcia na dolę. Proszę doradźcie mi gdzie mam podjechać aby zespawali, skleili te plastiki ?. Pozdrawiam wszystkich. Lewa w Górę się unosi ; ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Hej, temat chyba już podobny był kiedyś roztrząsany. Generalnie większość poleca starszego jegomościa z "Wiśniowej Góry" czy jakoś tak. Poszukaj tematu na pewno w nim będą szczegóły . pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Te chińskie plastiki od tych drgań cały czas będą pękać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 W moim moto zakład spawał mi uchwyty osłon, czyli bardzo newralgiczne miejsca. Minęło od tego czasu niecałe dwa lata i na razie nic się nie dzieje - żadnej oznaki zmęczenia spawania. Być może inaczej by to wyglądało gdybym więcej jeździł na moto (a jeżdżę b. mało). Podobnie temat się ma ze zderzakami samochodowymi. Uważam, że robią solidną robotę. http://www.biznesfinder.pl/Lodz_Plastik+Serwis.+Spawanie+tworzyw+klejenie+tworzyw_1859504.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tu masz namiar na gościa z WIśniowej, bardzo dużo osóv tam spawało i ja również a przy tym śmieszne ceny ma. za spawanie chyba 7 miejsc zapłacilem 60zł. Telefon 515291966 adres Zubrzyckiego Wisniowa Góra. naprawa plastików 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja również oddawałem czachę z GPZty Panu z Wiśniowej Góry i za pospawania rogu czachy, gdzie jest lusterko i odtworzenie mocowań lampy wziął całe 50 zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ten Pan z Wiśniowej dalej się zajmuje spawaniem? Moto na zimę uziemiony to mógłbym zająć się drażniącą kosmetyką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 tak dalej spawa, polecam 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja też robiłem z polecenia Kosmatego u Pana z Wiśniowej Góry. Przyjął mnie mimo 3 samochodów na podjeździe ( zajmuje się też lakierowaniem) i praktycznie zrobił od ręki boczną owiewkę, dodatkowo zauważył jeszcze pęknięty uchwyt od płynu hamulcowego i dorzucił mi jeszcze spinkę pod ogon. Całość usługi kosztowała mnie o ile dobrze pamiętam 30-40zł. Przy takim rozliczeniu chciałem żeby mi jeszzce ten bok polakierował ale niestety stwierdził że tego nie zrobi od ręki i że do lakieru ma bardzo długą kolejkę Ale w 100% polecam... PS Koleś wali za***iste żarty 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A ja Ci polecę kogoś innego w Łodzi. Gość Mi dużo rzeczy spawał oraz owiewki do XX-a. MarioKawa też go poleca.http://naprawzderzak.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Czy polecany fachowiec z Wiśniowej prowadzi jeszcze swoją działalność? Dodzwoniłem się, dalej spawa. Edytowane 31 Marca 2017 przez macko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekP Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Może ktoś będzie potrzebował Spawanie plastiku Lokalizacja: Łódź - Andrzejów tel: 518591876 http://weldplastic.pl/ https://www.facebook.com/weldplasticpolska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Potwierdzam, ze Pan z Wiśniowej jest kozak. Polepił zderzak w aucie tak że śladu nie ma po dziurze. Aktualnie znajduje się na Wakacyjnej 2. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Owszem jest Kozak ale w Łodzi jest jeszcze większy Kozak.... Atlanta na Jaracza 69. Robiłem u jednego i drugiego. Gość z Wiśniowej ok, robi fajnie i za dobrą cenę ale ten z Jaracza to mistrz sam w sobie, droższy i trzeba czekać na termin. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastomek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 W dniu 14.12.2020 o 10:34, rooland napisał: Owszem jest Kozak ale w Łodzi jest jeszcze większy Kozak.... Atlanta na Jaracza 69. Robiłem u jednego i drugiego. Gość z Wiśniowej ok, robi fajnie i za dobrą cenę ale ten z Jaracza to mistrz sam w sobie, droższy i trzeba czekać na termin. Potwierdzam opinie. Jaracza 69 to wg mnie najlepszy spawacz plastików w okolicy. Prowadząc serwis wielokrotnie korzystalem z usług różnych firmy i nawet sam kupiłem sprzęt i próbowałem spawać. Jestem zdania, że w każdej branży jest specjalista. Numer do niego to 505 934 007 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi