ByCz3K Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam Nazywam się Adam, mieszkam w Łodzi mam 14 lat. Jeżdzę na Zipp pro 50 2012 r.Bakcyla motocyklowego załapałem od mojego taty, który jeździ Hondą Deauville. W roku 2010 tata zaproponował, żebym wsiadł i przejechał się z nim.Wrażenia były nie do opisania. Po prostu bardzo mi się spodobało, gdy miałem 13 lat zrobiłem kartę motorowerową i rowerową. Bardzo prosiłem tatę, aby kupił mi skuterek. Tata był jak najbardziej na tak lecz mama na nie. I dostałem na urodziny Router Bassa 50. Pojeździłem nim,pojeździłem. I kolega kupił sobie Aprillie Rs 50. No i razem jeździliśmy głównie do Jeżowa,gdyż był tam spokój ; - ). W grudniu tata zadzwonił,abym zszedł na dół zszedłem i zobaczyłem Zippa pro 50. Niebiesko-białego. I teraz właśnie cały sezonik przejeździłem Zippem. I tak właśnie sobie będę nim śmigał do 18 roku życia, a dalej los podpowie co dalej kupić. ; ). Tak wiem jest to forum łódzkich motocyklistów, a ja mam motorower, ale myślę, że dobrze mnie przyjmiecie. Pozdrawiam wszystkich i LwG. 0 Cytuj
salat Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Cześć Nie przejmuj się że to forum motocyklistów, mnie nie przegonili a do niedawna jeździłem właśnie motorowerem, fajnie że mogłeś tak wcześnie rozpocząć przygodę z jednośladem 0 Cytuj
quki Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witaj witaj Teraz młodzież motocyklowa ma fajny wybór jeżeli chodzi o wybór pierwszych 50 cm3 Pozdrawiam 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać
Suchy-wolk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witaj 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Bliźniak Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
krzychoslav Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 cześć 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Jędrzej Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Emil89 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Siemanko witaj w gronie motocyklistów;) 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
jabioka Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Turboldz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Cześć 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Witaj. Udanego śmigania i do zobaczenia! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi