Skocz do zawartości

Oszust Motocyklowy Z Łodzi

Sasza

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum też zarejestrowana jest pewna osoba (przez którą w sumie tu trafiłem) ale jak dla mnie to oszust a nie motocyklista za jakiego się podaje.Nie bd pisał na publicznym forum kto to ponieważ sprawy nie uważam za zakończoną,ale dyskretnie ostrzegam na pw osoby w których tematach pisze.Ja się na nim przejechałem to ostrzegam innych a jak inni do tego podejdą to ich sprawa.

słabią mnie takie posty - w rodzaju UWAŻAJCIE ! WIELKI BRAT PATRZY - opisz całą sprawę i sposób jej załatwienia albo i nie załatwienia - ale nie wprowadzaj niezdrowej atmosfery - jeśli ktoś cię oszukał to napisz jego nick - albo lepiej imię i nazwisko oraz skąd pochodzi, bo nie wierzę że masz jakiś interes z kimś kogo choć z imienia i nazwiska nie znasz, to pozwoli uważać na potencjalnego oszusta.

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

No właśnie!!! Mario ma rację, dawaj jego nick i dane. Bo możesz nie zdążyć kogoś ostrzec. Uważam że forumowicze powinni być zaufani a wszelkie czarne owce trzeba eliminować ze środowiska forum.

skoro mamy się spotykać- razem jeździć, razem pić - integrować się to jak mamy sobie ufać skoro na wejściu już mówisz że jest między nami oszust?? Kto mi zaręczy że jak "damy do odcięcia" na integracji to do domu na piechotę nie pójdziemy ze zlotu bo jakoś nam nagle kluczyki poginą?? Gruby dawaj nick albo nie siej zamętu

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

gruby daj nick tego gostka możesz na priv jak nie chcesz oficjalnie .a i opisz coś więcej czemu masz taką opinię o nim , bo pamiętaj raz publicznie przypisana łatka niewinnemu człowiekowi , może mu bardzo zaszkodzić . Nikt nie chciał by być szykanowany za coś czego nie zrobił , a innemu " wydawało " się inaczej.

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

opisz coś więcej czemu masz taką opinię o nim

No toć o to go proszę - żeby napisał szczegół sporu a nie wyjeżdża z tekstem że ktoś nie gra --> a na koniec wali strusia i chowa głowę w piasek. Masz coś do kogoś i zwróciłeś moją uwagę na ten temat to napisz szczegóły a nie jaja sobie robisz. A jak tylko ci się wydawało że ten twój tajemniczy kolo to oszust to nie truj .... a i ja się nie będę uzewnętrzniał, ale strasznie nie lubię tekstów - w stylu, pilnujcie się bo oszukani być możecie -masz coś do kogoś to to napisz.

Sprzedam Gsxf 600 Po Szlifie - Forum Łódzkich Motocyklistów Temat efy którą kupiłem

Szkoda że ten post zobaczylem po kup[nie i odpaleniu ja zacząłem drążyć temat:

"niestety po wstępnej diagnozie obrócona panewka. Ze wzgledu na wiek moto i fakt, ze skrzynia byla do roboty (dwójka wyskakiwała) trzeba szukac nowego piecyka."

Każdy użytkownik wie że olejak bez osłon cewek w deszczu nie pojedzie.Ale no skrzynia to przykra niespodzianka o której nie wspomniał.

Jak chłopaszek będzie jeździł to i owszem temat się załatwi ale ja nie używam straszenia kolegami,fakt że na forum miejsca dla takich być nie powinno bo tak się nie robi. A piszę tak dlatego że mam konkretne zastrzeżenia co de tej osoby,a nie bo mi się jego nick nie podoba.

Ale damy radę :riding:

no i to jest konkret - dzięki za nick- jestem usatysfakcjonowany - szkoda tylko że Cię naciągnął, pod warunkiem że zrobił to świadomie, bo nieraz tak dziwnie bywa że moto chodzi a jak zmieni właściciela to zdycha :sad2: . Powodzenia.

Spokojnie skrzynia wczoraj wymieniona i silnik w ramę zawita w połowie tygodnia.Raczej świadomie bo post z cytatu z 14 października a moto kupiłem w listopadzie.Szkoda że ćwok sprzedał japońską wersje nie wiedząc pewnie nawet o tym :P ,w sumie tylko dlatego opłacało się robić skrzynię. :riding:

Niezła lektura ale uważam, że potrzebna choć rozpisana jak książka. Niby każdy wie, że trzeba się pilnować ale dop po przeczytaniu takich postów człek uświadamia sobie, że cwaniaków nie brakuje. Wydaje mi się, że zawsze warto pojechać lub interesować się moto lub innym pojazdem w kilka osób no min. w dwie. 'Co 2 głowy.....' jak to się mówi i ma to sens! zawsze ktoś coś zobaczy, zawsze ktoś o coś zapyta, wyczuje. Eliminujmy kasztanów z forum dlatego dzięki za przestrogę.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Również poznałem gościa bo byłem na urodzinach organizowanych przez niego. Sprawa cywilna swoją drogą ,ale mam szczerą nadzieje ,że kiedyś ktoś mu inaczej podziękuje za wałki jakie zrobił.

• 3 miesiące temu...

11114020040000310270274320 to jest numer konta który można wpisać w google Tylko nie wiem czy to ta sama osoba? Jeśli nie to może komuś się przyda to,że gość też nieźle naciąga.

Ciekawe jak się ma sprawa tego typka, czy został już złapany...???

Tak na 90% jestem przekonany, że ten numer konta jest obsługiwany przez mBank. Nie wiem jak w przypadku innych banków, ale w mBanku jest tak (a przynajmniej do niedawna jeszcze było), że dane "Klienta" nie musiały się zgadzać co oznacza, że podając nr konta i nawet pomyłkowo inne imię i nazwisko przelew zawsze dochodził. Dlatego też typ mógł podawać różne dane a przelewy zawsze wpływały na podany przez niego nr konta...

dokładnie , możesz wpisać kubuś puchatek i przelew też dojdzie. Generalnie mógłbym sprawdzić do kogo należy konto ale to nie legalne....

==============================
Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska

- MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016

- Aprilia RSV4 2014 SC-Project

- Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT
- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT
- Buell 1125 CR 4000KM
- Yamaha FZ1 15000KM - crash
- Buell XB12S
- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM
- Suzuki GSX-F 600 12000KM

https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube

• 1 miesiąc temu...

dawać namiary zabijemy skur...syna

http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif

chętnie pomogę :-)

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

oj igracie z ogniem. Wiecie, że jak się kolesiowi coś stanie i ktoś znajdzie te posty to może narobić kłopotów?

Chyba nikt nie jest idiotą :P