Enter Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Właściciel garażu, w którym parkuję i zimuję moto dał mi do zrozumienia, że ma kilka (5-6) miejsc na motocykle na zimę.Garaż jest spory, mieściła się w tym pomieszczeniu firma produkcyjna, niestety teraz nie jest ogrzewany ale zawsze to nie wiata czy pod chmurką.Lokalizacja to okolice rogu ul. Pojezierskiej z ul. Mackiewicza czyli Bałuty.Ceny nie podał dokładnie ale będzie ok 50 PLN/m-c - właściwą kwotę negocjujecie sami.Telefon do "szefa" podam na PW jak ktoś będzie chętny. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Też mogę udzielić podobnej pomocy jak ktoś chce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Yeap.Posiadam 4 takie miejsca w ogrzewanym garażu.Garaż jest strzeżony 24 h położony w centrum domków jednorodzinnych, gdzie jest domek przy domku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 a cena? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Cenę i lokalizację proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 galerja lódzka 5 zł godzina lub port łódz troche dalej ale za 2 zyle 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ja moge przyjac do garazu na zime za 25zl msc. ilosc 20szt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 tylko to tuszyn gąszcz 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja mogę zaoferować 6 miejsc po za granicami naszego miasta. Sokolniki Las. W garażu NIGDY nie spada poniżej 0 stopni. Zazwyczaj zimą (jak mnie nie ma) jest 5-6 stopni. Jak jestem, to rozpalam w piecu i się grzeje. Tam mieszkają moi dziadkowie więc cały czas ktoś tam jest i patrzy co się dzieje. Mogę zaoferować regularne odpalanie, ładowanie akumulatorów, wymiana oleju, płynu hamulcowego, żarówek (ogólne przygotowanie moto do sezonu). Kleje plastików, lakierowanie, polerowanie też jest możliwe, ale to już do dogadania osobiście. Posiadam busa, więc mogę zrobić tak, że przyjadę po motocykl do łodzi i przywiozę go do garażu. Oczywiście jeśli ktoś by chciał przyjechać i obejrzeć jak jego motocykl jest przechowywany to również nie ma problemu. Motocykl można raz wstawić i raz odebrać, nie ma tak że jak jest cieplejszy dzień w zimę to na przejażdżkę go weźmie i np, po 2 dniach przyjedzie znów. Motocykle były by dość mocno zabezpieczone i wyprowadzenie go to nie było by 5 min. Cena zależy od zakresu moich (obowiązków), ale od 25zł/mc (wtedy motor jest tylko przykryty i raz na 2-3 tygodnie odpalony. Każda dodatkowa czynność to wiadomo, cena lekko w górę. Jest to budynek z cegieł, drzwiami z 2 zamkami i na ogrodzonym i zamkniętym terenie. Mam plany związane z założeniem alarmu do garażu. (no chyba że nikt nie będzie chętny) POPRAWKA, MAM 8 MIEJSC I MOŻE BĘDZIE WIĘCEJ Z CZASEM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Motocykla się nie odpala, tak żeby sobie pochodził. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witek209 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 zgodnie z życzeniami klienta, ja zawsze odpalam swój i nigdy nie mam potem problemów po zimie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dorzuć grilla, to będę wpadał na grilla zimowego i z Tobą odpalał (albo i nie) te motocykle za darmo nie ma to jak grill zimą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 kurcze a może coś na ch*jnach w okolicy ślimaka ślaska rzgowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi