salat Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W końcu dzisiaj odebrałem Zephyra z serwisu zrobiony rozrząd, napęd, wymiana płynów, tylna oponka, regulacje gaźników i zaworów i parę innych drobiazgów. Teraz jeszcze na wiosnę podaruje mu nową oponkę na przodzie i będzie komplet. Co do jakości obsługi w Motorwingsie to na razie jestem zadowolony, nawet Michał podał mi wczoraj nieco wyższą cenę którą jakoś przełknąłem, a dzisiaj stwierdził że przeliczył wszystko raz jeszcze i wyszło taniej co nie ukrywam bardzo mnie ucieszyło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 http://thebikeshed.cc/2013/12/16/ton-ups-zephyrus/ Do wiosny masz dużo czasu... jako caffe racer wygląda nieziemsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi