Ramona Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To nie jest pytanie standardowe, to jest pytanie obowiązkowe w wypadku pojawienia się nowej motocyklistki na forum a i owszem - żadna Andzia Ciekawa jestem czy jest jakaś Anka, która lubi jak sie do niej mówi Andzia zdjęcie zdjęcie... hmmm tylko które zaraz wrzucę coś a i owszem, zapracowany, podziękował Panowie, że pamiętaliście o pytaniu a Ty tylko o tych lodach... Cześć Andzia (zaraz mi pewnie napisze, żeby nie mówić do niej Andzia ). No i... patrząc na powyższe, czekamy na zdjęcie Andziowe 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 siema LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 czeeeść . 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Powitać i do zobaczenia. A co do zakończenia sezonu to jeszcze się nie skończył. Przedwczoraj była fajna pogoda to zrobiłem rundkę i miałem banana na gębie aż do wczoraj, niestety nie spotkałem nikogo po drodze. Dziś może tez zrobię... I jak to powtarzamy tutaj na forum: Nigdy nie jest za zimno na motocykl, są tylko słabo ubrani motocykliści 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Powitać i do zobaczenia. A co do zakończenia sezonu to jeszcze się nie skończył. Przedwczoraj była fajna pogoda to zrobiłem rundkę i miałem banana na gębie aż do wczoraj, niestety nie spotkałem nikogo po drodze. Dziś może tez zrobię... I jak to powtarzamy tutaj na forum: Nigdy nie jest za zimno na motocykl, są tylko słabo ubrani motocykliści Też planuję jeszcze jedną rundkę zrobić w tym tygodniu zanim wymontuję aku... 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 To go najwyżej zamontujesz ponownie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Też planuję jeszcze jedną rundkę zrobić w tym tygodniu zanim wymontuję aku... co gdzie ? ja dopuki nie sprzedam Hani to tylko jak w wekend deszcze nie będzie padał to w siodło i jazda a nie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 co gdzie ? ja dopuki nie sprzedam Hani to tylko jak w wekend deszcze nie będzie padał to w siodło i jazda a nie wczoraj było 8 stopni to jeszcze nie tak tragicznie, zeby zrobic jakies małe kółeczko. Także, jesli w sobotę będzie jeszcze w miare ładnie to do dzieła. A jeśli nie to rozkręcam zabawki i odstawiam na zimę w spokoju! 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 hej ho 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 wczoraj było 8 stopni to jeszcze nie tak tragicznie, zeby zrobic jakies małe kółeczko. Dziś wg mojego termometru 6 stopni a jeszcze jest czas żeby było i 10 Ja chyba się w weekend skuszę na jazdę... może w spontantach zbierzmy jaką grupkę żeby nie robić offtopa? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dziś wg mojego termometru 6 stopni a jeszcze jest czas żeby było i 10 Ja chyba się w weekend skuszę na jazdę... może w spontantach zbierzmy jaką grupkę żeby nie robić offtopa? no dziś jest 10 stopni!!!! to co jakaś rundka? można zebrać grupkę Dziś wg mojego termometru 6 stopni a jeszcze jest czas żeby było i 10 Ja chyba się w weekend skuszę na jazdę... może w spontantach zbierzmy jaką grupkę żeby nie robić offtopa? no dziś jest 10 stopni!!!! to co jakaś rundka? można zebrać grupkę 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Witaj Dzisiaj lece odstawić moto na sen zimowy mam nadzieje że tylko do marca, najpóźniej Edytowane 23 Listopada 2013 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Cześć jako Forumowy Filozof pozwolę sobie na mądrości życiowe korzystając z porywającej nomenklatury użytej w tym poscie… Anno, nie liż lodów przez szybę i nie nie lataj motocyklem po lodzie (no chyba, że masz niepohamowane skłonności masochistyczne… w obu przypadkach, albo kolce w drugim ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wolę się oddawać obu przyjemnościom w pełni i bez przeszkód także wszelkie szyby odpadają! A kolce by się niewątpliwie przydały, ale nie posiadam 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wolę się oddawać obu przyjemnościom w pełni i bez przeszkód także wszelkie szyby odpadają! A kolce by się niewątpliwie przydały, ale nie posiadam Dziewczyny rozwińcie ten temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Sieeema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dziewczyny rozwińcie ten temat Faceci... 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi