Trybik Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 (edited) Posiadam magazyn w którym juz stoja 2 motocykle. Miejsce jest ogrzewane,czyste,suche i dobrze zabezpieczone spokojnie zmieszczą sie jeszcze 4 maszyny. Zadzwoń to napewno sie dogadamy co do reszty. 501 045 200 Edited November 7, 2013 by Trybik (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 patrząc na "kturym", czy "słuche", chyba bym sobie darował 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) Jak Cie potrzeba przycisnie to przestaniesz zwrazac Ówage na takie szczegUły Edited November 7, 2013 by Bulba (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaśna Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 jaquzie a jak się pisze " napewno ' bo na pewno jest jeszcze źle ... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 co mi tu inputujesz Słodziak miałem 5 z dyktand w podstawówce a wracając do tematu, potrzeba potrzebą, a ortografia ortografią BÓlba 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trybik Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Przepraszam, Pana Miodka za ortografie, jeżeli wiesz kto to jest?!. Dziekuje Bulba i Kwaśna. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwaśna Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 (edited) Trybik - w ogóle się nie przejmuj - prawie wszystkim się zdarzają takie "niedoskonałości " - jedno Ci powiem tak między nami oczywiście - Nikt nie jest wstanie przebić LUBIANEGO .... a no i jeszcze jedno : - niezłą masz reklamę teraz nieważne jak mówią o nas - ważne żeby nie przekręcili nazwiska .... Edited November 8, 2013 by Kwaśna (see edit history) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 taaa i poprawianie jego postów to już nawet moderatorzy odpuścili 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebol Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 chalo, zostafcie Lóbianego w spokojó mnie terz się zdaża tak namazgrolić,ciężko jest nam pisać jedną ręką i prowadzić autobus łącznie z otwieraniem drzwi drugą .Dla nas ważne jest abyście Wy zrozumieli a pasażerowie przeżyli 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 A poprój jesxcze biegami wachlować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 O drifcie nawet nie wspomne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 iężko jest nam pisać jedną ręką i prowadzić autobus łącznie z otwieraniem drzwi drugą To "jusz" wiem dlaczego moją babcię kilka razy drzwi przytrzasnęły jak wsiadała 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 To "jusz" wiem dlaczego moją babcię kilka razy drzwi przytrzasnęły jak wsiadała następnym razem uprzedz żeby moherową beretkę w domu zostawiła bo na Lóbianego to źle działa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts