Huzar Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Przemo ,w drifcie nie pracowałeś? Z Auto akademi pamietam dwóch przemków 0 Cytuj
przemo2310 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Ja nigdy w Drifcie nie pracowałem. A w Akademii czasami było dwóch Przemków.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Huzar Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Robilem tam kurs na "A" niestety miło nie wspominam. 4 godz tylko na mieście wyjeździłem hehehe . U Lecha na placu ,praktycznie robiłem co chciałem. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Huzar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Iceman Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Panie i Panowie, Jaką szkołę polecacie na kat A1? Córka chce iść więc potrzebuję szkoły, która nauczy ją jeździć, a przynajmniej podstaw bezpieczeństwa. Najlepiej Retkinia lub okolice Włókniarzy. Mieszkam na Złotnie więc chcę zoptymalizować dojazdy 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi