rudy102 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Cyferki, cyferkami ale jakby ktoś chciał sprawdzić, która szkoła wypada najlepiej w Łodzi wśród kategorii A w ostatnich latach to podsyłam linki: Ranking 2016Ranking 2015 Z początku byłem sceptyczny bo wyniki opublikowane na stronie auto szkoły, ale zadałem sobie trud i ich sprawdziłem dane zgadzają się ze statystykami opublikowanymi przez WORD i UMŁ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 @rudy102 no, jest dla mnie szansa Musze sie starac, co by statystyk nie popsuc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 W jakiej szkole koleżanka się kształci? Jeśli to nie tajemnica? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja osobiście polecam auto szkołę Drift. Mariusz szkoli bardzo dobrze, jeśli chodzi o terminy jazd to problemów nie ma. Mają dwa gladiusy i mt07 czasem nawet drugiego pożyczają dodatkowo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja w Drifcie. Rzeczywiscie przyznam ze Mariusz jest po prostu rewelacyjny I super jest fakt ze maja mt07. Bo gladius no coz nie jest przebojem. Ale Yamaszka jest bardzo wygodna i latwa do ogarniecia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jak on z tymi wszystkimi kobitkami sobie radzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Grunt to pedagogiczne podejscie (taki zarcik). Po prostu trzeba sie jakos dobrze dobrac. Nie kazdemu przypasi jakis instruktor bo ludzie sa rozni. Akurat ja dobrze trafilam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Polecam OSK Drift, egzamin zdany w czerwcu za pierwszym podejściem. Mariusz przygotuje każdego :D:D 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beginner Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Mariusz swój chłop i naprawdę spoko uczy ( też mnie uczył rok temu), ale telefon powinien zostawiać w biurze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWGL Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dziś zdałem na A auto-szkoła M. Bajon. Wybrałem bo teoria w domu przed laptopem. Jazdy w spokojnej atmosferze - wiele się nauczyłem choć prawko B od wielu lat. Co do Gladiusa z WODR moto dobre tylko ma za duży luz w manetce gazu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Jazdy w spokojnej atmosferze bo samemu na placu bez instruktora 😋 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Stanowczo odradzam OSK TEST w Łasku. Motocykl bez wymaganych zabezpieczeń (gmoli), instruktor zamiast tłumaczyć krzyczy na kursantów dając świadectwo o własnej niekompetencji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Dnia 29.07.2017 o 13:54, Jigsaw napisał: instruktor zamiast tłumaczyć krzyczy na kursantów dając świadectwo o własnej niekompetencji po pierwszych godzinach na placu zmieniasz szkołę - najlepsze wyjście z sytuacji. Dnia 29.07.2017 o 13:54, Jigsaw napisał: Motocykl bez wymaganych zabezpieczeń (gmoli) Nie znalazłem nigdzie w warunkach technicznych pojazdów przeznaczonych do szkolenia kierowców informacji, że gmole są wymagane. Skąd takie info? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Strój instruktora w trakcie szkolenia - Turbo Pabianice Czy wasz instruktor śmiga w krótkich spodenkach? Nie wolno brać z niego przykładu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Jak zapobiegać przegrzaniu organizmu w trakcie upalnych dni jeżdżąc motocyklem - Turbo Pabianice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dobra, to skoro już mogę odetchnąć z ulgą i z dumą powiesić sobie przy kluczach breloczek z napisem "zdałam w łodzi", podzielę się opinią na temat niewątpliwie najzajebistszej szkoły w Łodzi czyli Auto Akademii Instruktor @przemo2310 miał ze mną od razu przefikane, bo nie mam żadnej innej kategorii na koncie, więc natrafił na kompletnego świeżaka. Idę o zakład, że do tej pory był pewien, że na drodze widział już wszystko... A jednak potrafiłam go zaskoczyć Mimo, że natracił na mnie nerwów i osiwiał, to udało mu się sprawić, że taki żółtodziób jak ja zdał dziś za pierwszym razem 😎 @przemo2310, sorry stary za zdemolowanie floty, ale przygotuj sie, bo na "b" wbijam do Ciebie 😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 13 minut temu, Kejt93 napisał: Dobra, to skoro już mogę odetchnąć z ulgą i z dumą powiesić sobie przy kluczach breloczek z napisem "zdałam w łodzi Gratulacje! to jeszcze tylko 2 tygodnie musisz poczekać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 13 minut temu, julian85 napisał: Gratulacje! to jeszcze tylko 2 tygodnie musisz poczekać. Niekoniecznie... @krzychoslav, tlumaczyles mi to dzisiaj, o tym wpisaniu do bazy,no nie? Z reszta, jade na urlop, wiec akurat jak wroce, to bedzie 😎 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jeszcze raz gratuluję. Lepiej czasami uczyć świeżaka, niż kierowcę z nawykami, oczywiście jeśli świeżak przestrzega przepisów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Dnia 10.08.2017 o 18:03, Kejt93 napisał: Dobra, to skoro już mogę odetchnąć z ulgą i z dumą powiesić sobie przy kluczach breloczek z napisem "zdałam w łodzi", podzielę się opinią na temat niewątpliwie najzajebistszej szkoły w Łodzi czyli Auto Akademii Instruktor @przemo2310 miał ze mną od razu przefikane, bo nie mam żadnej innej kategorii na koncie, więc natrafił na kompletnego świeżaka. Idę o zakład, że do tej pory był pewien, że na drodze widział już wszystko... A jednak potrafiłam go zaskoczyć Mimo, że natracił na mnie nerwów i osiwiał, to udało mu się sprawić, że taki żółtodziób jak ja zdał dziś za pierwszym razem 😎 @przemo2310, sorry stary za zdemolowanie floty, ale przygotuj sie, bo na "b" wbijam do Ciebie 😂 a myślalam, ze tylko ja zaczynam wg. alfabetu - A na sam poczatek Choc mysle, ze ma to jeden plus - nie ma sie nawykow, ktore potrafia skutecznie utrudniac zycie (np. nagminne niezatrzymywanie sie przed strzalka do skretu warunkowego, no bo pokazcie mi kierowce z B ktory sie ładnie na strzałce zatrzymuje...) a B zimą... powodzenia! Edytowane 20 Października 2017 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Dnia 20.10.2017 o 09:02, MartaCrystal napisał: no bo pokazcie mi kierowce z B ktory sie ładnie na strzałce zatrzymuje... Oto jestem - kat B. mam ponad 10 lat i jakoś potrafię się zatrzymać, nie wiem tylko czy wystarczająco ładnie Dnia 20.10.2017 o 09:02, MartaCrystal napisał: a B zimą... powodzenia! Zima to najlepszy czas na naukę jazdy te wszystkie opowieści o trudnościach można między bajki włożyć Edytowane 24 Października 2017 przez karwoj25 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ja robiłem B zimą zdany za 1 razem 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszrt Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Panie i Panowie, ponawiam temat. Ostatni wpis to 2017 r. - trochę czasu minęło. Czas zrobić kat. A. Jaką szkołę polecacie? Najlepiej na Bałutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Na Bałutach nadal @przemo2310 z Auto Akademi. Są na Radogoszczu https://autoakademia.com.pl/kursy/moto-akademia Pozdrów przy okazji Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dzięki Piuriel za rekomendację, tylko ja już nie pracuję w Akademii. Na dniach będę mógł powiedzieć gdzie wyląduję na ten sezon, ale nie będą to niestety Bałuty.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi