Kejt93 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Na wykładach będziesz ze 2-3 dni więc zorientuj się gdzie mają placyk, bo tam lwią część nauki spędzisz. No właśnie na przykład Autoakademia jest blisko mojego domu (na teorię), a placyk blisko mojej pracy, dlatego rozważam tę opcję i pytam o opinię Edytowane 23 Lutego 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Pierwszy raz slysze o tej auto szkole. W necie sa rankingi zobacz na ktorym miejscu jest Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No i pytaj, czy uczą na Gladiusie. Chyba nie warto szukać tylko pod względem geograficznym. Poszukaj dobrą, niezdany egzamin to 180 pln w plecy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja sie bede uczyl na MT i nim tez mam zamiar zdawac egzamin. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 @Julian85, @Eramus a Wy gdzie idziecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja zapisalem sie do Auto szkoly Drift. Powiesz, ze jestes z forum to mala znizke dostaniesz a z Mariuszem zawsze sie dogadasz. Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No i pytaj, czy uczą na Gladiusie. A jakie to ma znaczenia na czym uczą? Czy są jakiekolwiek szkoły, które uczą na innym modelu i nie podstawiają go na egzamin? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 A jakie to ma znaczenia na czym uczą? Czy są jakiekolwiek szkoły, które uczą na innym modelu i nie podstawiają go na egzamin? Podstawic moga wiele, tylko to znowu dodatkowo kosztuje. Liczac sie z tym, ze mozna nie zdac nie wszyscy maja ochote zaplacis pare stow na 15 minut jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Slyszalem, ze motocykle wordu nie sa w zbyt dobrym stanie a szczegolnie ich opony. Chyba lepiej troche doplacic i zdawac tym czym sie jezdzilo to 20 godz niz wsiadac na motor ktorego kompletnie sie nie zna Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Slyszalem, ze motocykle wordu nie sa w zbyt dobrym stanie Nie do końca. To sprzęty jeżdżone tylko na czas egzaminu nie są tak zużyte jak wiele w szkołach. Można odnieść wrażenie, że to inny motocykl gdy nauczymy się jeździć na czymś co jest w większym stopniu zużycia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 @Julian85, @Eramus a Wy gdzie idziecie? Ja będę w Turbo, jazdy zaczynają się 6 marca, dopiero... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Chyba lepiej troche doplacic i zdawac tym czym sie jezdzilo to 20 godz niz wsiadac na motor ktorego kompletnie sie nie zna Też wydaje mi się, że przy takim wydatku już te 100 czy 150 zł w jedną lub w drugą to nie jest większy problem, a lepiej na znanym sprzęcie podchodzić do egzaminu.. W Auto Akademii dopytałam i też motocykle swoje na egzamin podstawiają jakby co. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja w AutoAkademii robiłem i A1 , B , A2 i A też tam zrobię Cenę kursu mają najniższą w mieście (ja taniej nie znalazłem) . Właściciel jak i instruktorzy ugodowi , nie ma z nimi problemu jak to w niektórych auto szkołach Jeśli ktoś ma zamiar iść i zrobić prawko jak najszybciej , nie obchodzą go kurs teoretyczne trwające 2 tygodnie ,bo zna zasady ruchu drogowego to powinien się tam udać. Instruktorzy na motorki też są okej, nauczą tego co "mogą" zrobić na takim kursie i reszta jak na każdym innym szkoleniu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 W Autoakademi znajomy zdawał, nie narzekał. Wiem, że wziął dodatkowe godziny przed egzaminem praktycznym, trasa którą przejechali, była prawie identyczna z tą późniejszą na egzaminu. Taka sytuacja... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 bo trasy na egzamie sa z gory ustalone sa chyba 3 do wyboru przez egzaminatora, chyba ze kursant zle pojedzie, to wiadomo ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) trasy na egzamie sa z gory ustalone od 2013 roku nie ma ustalonych tras dla kat. A1, A2, A - inna sprawa, że praktycznie wszystkie egzaminy odbywają się na starych trasach sprzed 2013 roku. Dlatego też: trasa którą przejechali, była prawie identyczna z tą późniejszą na egzaminu Robert z OSK Turbo wrzucił na youtube dwie najpopularniejsze 'trasy'. Edytowane 24 Lutego 2017 przez karwoj25 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Oglądałem, inne filmiki też. Generalnie polecam, jak ktoś zdaje prawko https://www.youtube.com/channel/UCk_5IgocNPGdDyNDXCw_ToQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W auto szkole Drift mają dwa gladiusy i obecnie kupili nówkę Yamahę dla kobiet z regulacją wysokości więc nawet niska osoba może jeździć . Jak na Łódź to polecam DRIFT a na Pabianice TURBO . I innych lepszych nie widzę DRIFT ma prawie 60% zdawalności na kat. A . Z czystym sumieniem polecam . Na rozpoczęciu sezonu mają wystawić swoje motocykle do gymkhany więc się będzie można zapoznać ze sprzętem . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Tak tylko powiem, że nie wiem jaką zdawalność ma jaka szkoła. Lubisz to to zdasz. Ja podnioslem % zdawalności za 1 razem autoakademi. Mialem spoko instruktora, młody motocyklista. Fajnie uczył, ma jakaś grupę na fb i lata ze swoimi kursantami jak juz glejt odbiorą. Dobry jest, bo osemke krecil fjr 1300 z kuframi, nie wspomnę o wolnym slalomie. Miało się ochotę podjechać nawet w wolnym czasie na placyk i pogadać z nim o d*pie Maryny jak to mówią. Jak to lubisz to wszędzie się nauczysz ☺ 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Chyba nawet jest u nas na forum Przemek o którym mowa powyżej ☺ Edytowane 24 Lutego 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Tak jest, dobrze się wydaje Dzięki za miłe słowo, sam się chwalić nie lubię, ale jak ktoś jest zadowolony z kursu, to zawsze miło A koleżanka zainteresowana kursem już się kontaktowała z szefem, więc może się spotkamy na kursie, zapraszam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Podbije jakoś na placyk jak się ulice zrobią sensowne, bo póki co to zło i syf.. Pozdrawiam 😀 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zapraszam. Chyba będziemy zmuszeni zmienić lokalizację placu, ale to dam znać jak wszystko będzie już na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Piuriel ja swoją Hondą też ósemki kręcę i Mariusz z Driftu swoim Suzuki intranet 1800 również kręci ósemki więc myślę że na wszystkim się da tylko trzeba poćwiczyć . Przemek jest dobry wart poleceń . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Pana Przemka również mogę polecić Co do zdawalności w danej placówce to nie wiem kto na to patrzy - 0 miarodajności , zwykłe cyferki itp. chyba każdy wie o co chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi