aiwis Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ale wiecie lekarze się zmieniają a niektóre artykuły są stare... patrzyłam i czytałam ale chce świeże info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 http://motocykle-lodz.pl/topic/57-moto-szko%C5%82y-%C5%82%C3%B3d%C5%BA/page-17Pytaj w tym wątku. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 spoko dzięki wielkie będę w sobotę na urodzinach to tam się ogarnę co i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dysponuje ktoś może aktualnymi testami na egzamin teoretyczny na kat b? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jak chcesz to mogę Ci sprzedać płytkę albo zadzwoń do mnie i się umówimy to sobie po ćwiczysz na lapku u nas w szkole numer w profilu. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dysponuje ktoś może aktualnymi testami na egzamin teoretyczny na kat b? Kup sobie licencję na stronie https://www.grupaimage.eu/p553/testy-b-2016-wersja-elektroniczna.htmli ćwicz. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Robił ktoś kurs na A u M. Bajon na ul. Wojska Polskiego ? Robiłem tam kat B 12 lat temu i zdałem za pierwszym razem i ciekaw jestem czy kat A też jest na dobrym poziomie 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Zdecydowanie nie polecam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beginner Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja w listopadzie u Bajona robiłem C +E. Plac mają na Mani i jedno co mi się rzuciło w oczy to to że na całym placu mają trelinkę. Mnie na C+E to nie przeszkadzało ale nie wyobrażam sobie A na takiej nawierzchni. Ja kurs na A robiłem w auto szkole Drift. Polecam... Super atmosfera i super podejście do kursanta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A coś na Bałutach ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Aż tak zależy Ci na miejscu, że przedkładasz lokalizację nad jakość szkolenia? Ale jeśli już musisz, to wystarczyłoby, żebyś przejrzał poprzednią stronę tematu: http://motocykle-lodz.pl/topic/57-moto-szkoły-łódź/?p=235079 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Aż tak nie, ale może jest dobra szkoła blisko miejsca zamieszkania. Kto pyta nie błądzi. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanel Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Osobiście polecam AutoSzkołe PAŁGAN. Zostałem dobrze przygotowany nie tylko do samego egzaminu, ale ogólnie do jazdy. Efektem tego jest to, że dziś zdałem za pierwszym razem Akurat WORD odpracowywał dziś jakiś dzień i przeprowadzali egzaminy w sobotę. 0 Cytuj SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 dziś zdałem za pierwszym razem gratulacje ale ogólnie do jazdy tego akurat nigdy nie wiesz mnie też się tak wydawało zaraz po kursie i egzaminie, ale później ochłonąłem 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Osobiście polecam AutoSzkołe PAŁGAN. Gdzie prowadzą teorie a gdzie maja placyk ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Po co Ci teoria? http://motocykle-lodz.pl/topic/57-moto-szkoły-łódź/?p=235079 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Bo prawko na B robiłem 11 lat temu nie wiem czy wszystko pamiętam 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 oczywiście, że nie pamiętasz te "normalne" i przydatne przepisy spoko, ale tych pytań "dziwnych" i po prostu niepotrzebnych cięzko spamiętać zwłaszcza że na A masz kilka dodatkowych pytań. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 prawko na B robiłem 11 lat temu A chyba, że tak. Teorię robią na Gdańskiej, u siebie w biurze.Swoją drogą to warto w sprawie takich pytań dzwonic bezpośrednio do szkoły, przy okazji można podpytać o szkolenie i zorientować się, czy w ogóle warto zaczynać kurs w tym czy innym OSK. Ja na etapie rozmowy odrzuciłem 2 szkoły 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jak co polecam auto szkołę DRIFT jak powiesz że jesteś z polecania od Sławka Chylińskiego i że z forum dostaniesz upust i jak co to z właścicielem Mariuszem się dogadasz , Mariusz jest czynnym motocyklistą i doskonale uczy podam Ci numer 798-833-463 Czy ja również mogę się powołać na Ciebie ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Też się uczyłem w Drifcie na A w 2016 roku i złego słowa o szkole powiedzieć nie mogę. Mariusz bardzo w porządku i idzie z nim się we wszystkim dogadać. Do teorii to na jest aplikacja na telefon która ma bazę pytań z Wordu, jakaś okrojona za free a za parę PLN wszystkie dostępne pytania. Idealna opcja jak ktoś ma czas siedzieć w telefonie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Hej, przymierzam się powoli do rozpoczęcia robienia prawka kat. A i ze względu na to, że na ten moment polegam na MPK (<3) chciałabym ogarnąć jakąś szkołę na Widzewie- blisko mojego miejsca zamieszkania. Znalazłam póki co 2: "Relax" i "Autoakademia". Czy ktoś korzystał z ich usług i może się wypowiedzieć na ich temat? Ewentualnie czy jakąś widzewską szkołę przeoczyłam? Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 na Widzewie- blisko mojego miejsca zamieszkania Na wykładach będziesz ze 2-3 dni więc zorientuj się gdzie mają placyk, bo tam lwią część nauki spędzisz. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Czy jest taki duży sens kierowania się samą lokalizacją? Jeśli ogarniesz teorię przed kursem praktycznym to musisz pojawić się na placu 8-10 razy. Nawet jeśli będzie trochę dalej to chyba i tak tragedii nie ma? Dowiedz się najpierw gdzie konkretne szkoły mają place manewrowe. 1 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Właśnie, tak jak koledzy mówili. Ja idę na teorie w pn, a nie byłem za żadnych wykładach ani razu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi