Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wiecie lekarze się zmieniają a niektóre artykuły są stare... patrzyłam i czytałam ale chce świeże info

Opublikowano

spoko dzięki wielkie będę w sobotę na urodzinach to tam się ogarnę co i jak.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robił ktoś kurs na A u M. Bajon na ul. Wojska Polskiego ? Robiłem tam kat B 12 lat temu i zdałem za pierwszym razem i ciekaw jestem czy kat A też jest na dobrym poziomie :smile:

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

Ja w listopadzie u Bajona robiłem C +E. Plac mają na Mani i jedno co mi się rzuciło w oczy to to że na całym placu mają trelinkę. Mnie na C+E to nie przeszkadzało ale nie wyobrażam sobie A na takiej nawierzchni. Ja kurs na A robiłem w auto szkole Drift. Polecam... Super atmosfera i super podejście do kursanta.

Opublikowano

A coś na Bałutach ?

Opublikowano

Aż tak nie, ale może jest dobra szkoła blisko miejsca zamieszkania. Kto pyta nie błądzi. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście polecam AutoSzkołe PAŁGAN.

Zostałem dobrze przygotowany nie tylko do samego egzaminu, ale ogólnie do jazdy.

Efektem tego jest to, że dziś zdałem za pierwszym razem :smile:

Akurat WORD odpracowywał dziś jakiś dzień i przeprowadzali egzaminy w sobotę.

szybkiplik.png SZYBKIPLIK.PL - polecam do bezpiecznego przesyłania plików przez internet

Opublikowano

dziś zdałem za pierwszym razem :smile:
gratulacje :smile:

ale ogólnie do jazdy
tego akurat nigdy nie wiesz ;) mnie też się tak wydawało zaraz po kursie i  egzaminie, ale później ochłonąłem :P

GS500 icon3.png

Opublikowano

Osobiście polecam AutoSzkołe PAŁGAN.

Gdzie prowadzą teorie a gdzie maja placyk ?

Opublikowano

Bo prawko na B robiłem 11 lat temu ;) nie wiem czy wszystko pamiętam :smile:

Opublikowano

oczywiście, że nie pamiętasz :biggrin:

te "normalne" i przydatne przepisy spoko, ale tych pytań "dziwnych" i po prostu niepotrzebnych cięzko spamiętać :P

zwłaszcza że na A masz kilka dodatkowych pytań.

Opublikowano

prawko na B robiłem 11 lat temu
A chyba, że tak. Teorię robią na Gdańskiej, u siebie w biurze.

Swoją drogą to warto w sprawie takich pytań dzwonic bezpośrednio do szkoły, przy okazji można podpytać o szkolenie i zorientować się, czy w ogóle warto zaczynać kurs w tym czy innym OSK. Ja na etapie rozmowy odrzuciłem 2 szkoły :P

GS500 icon3.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak co polecam auto szkołę DRIFT jak powiesz że jesteś z polecania od Sławka Chylińskiego i że z forum dostaniesz upust i jak co to z właścicielem Mariuszem się dogadasz , Mariusz jest czynnym motocyklistą i doskonale uczy podam Ci numer 798-833-463

Czy ja również mogę się powołać na Ciebie ?

Opublikowano

Też się uczyłem w Drifcie na A w 2016 roku i złego słowa o szkole powiedzieć nie mogę.

Mariusz bardzo w porządku i idzie z nim się we wszystkim dogadać.

Do teorii to na jest aplikacja na telefon która ma bazę pytań z Wordu, jakaś okrojona za free a za parę PLN wszystkie dostępne pytania. Idealna opcja jak ktoś ma czas siedzieć w telefonie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej,

przymierzam się powoli do rozpoczęcia robienia prawka kat. A i ze względu na to, że na ten moment polegam na MPK (<3) chciałabym ogarnąć jakąś szkołę na Widzewie- blisko mojego miejsca zamieszkania. Znalazłam póki co 2: "Relax" i "Autoakademia". Czy ktoś korzystał z ich usług i może się wypowiedzieć na ich temat? Ewentualnie czy jakąś widzewską szkołę przeoczyłam? Z góry dzięki ;) 

:rock:
Opublikowano

na Widzewie- blisko mojego miejsca zamieszkania

Na wykładach będziesz ze 2-3 dni więc zorientuj się gdzie mają placyk, bo tam lwią część nauki spędzisz.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Czy jest taki duży sens kierowania się samą lokalizacją? Jeśli ogarniesz teorię przed kursem praktycznym to musisz pojawić się na placu 8-10 razy. Nawet jeśli będzie trochę dalej to chyba i tak tragedii nie ma?

Dowiedz się najpierw gdzie konkretne szkoły mają place manewrowe.

GS500 icon3.png

Opublikowano

Właśnie, tak jak koledzy mówili. Ja idę na teorie w pn, a nie byłem za żadnych wykładach ani razu.