Huzar Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Przemo ,w drifcie nie pracowałeś? Z Auto akademi pamietam dwóch przemków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Ja nigdy w Drifcie nie pracowałem. A w Akademii czasami było dwóch Przemków.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Robilem tam kurs na "A" niestety miło nie wspominam. 4 godz tylko na mieście wyjeździłem hehehe . U Lecha na placu ,praktycznie robiłem co chciałem. Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Huzar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi