krzysiu421 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Witam. Od 16-11-2013 jestem szczęśliwym posiadaczem VLRa, wkrótce dodam zdjęcie i pierwsze wrażenia po przejechaniu 250 km. Po przesiadce z Voluśki, VLRowi trzeba poświęcić zdecydowanie więcej uwagi i koncentracji. Ze względu na bardzo dużą moc i szeroką oponę reaguje na każdą nierówność drogi. To tak na gorąco pierwsze obserwacje po ostatniej w tym sezonie przejażdżce. Obiecane zdjęcie. Krótki opis motocykla jaki udało mi się znaleźć po 5 miesiącach poszukiwań (warto szukać i czekać) - rocznik 2008 - przebieg 1745km - motocykl jak widać goły - cena- niezła! jak na taki przebieg Czekam cierpliwie na wiosnę, do zobaczenia na drodze! Pozdrawiam! 11-12-13 Dzisiaj dowiedziałem się że w Łodzi jest zarejestrowanych 5 sztuk VLRów. Sezon na dobre jeszcze się nie rozpoczął, a ja już zrobiłem ponad 4000 km. Nie taki diabeł straszny jak naczytałem się na forach. Motocykl bardzo fajnie się prowadzi, choć potrzeba do niego trochę wzrostu i siły. W końcu waży prawie 400kg. Poza tym bez zastrzeżeń!! Na temat spalania nie będę się wypowiadał, temat dosyć śliski. Każdy twierdzi że palą jak smoki, a mojemu do smoka trochę brakuje. Sezon 2014 zakończyłem z wynikiem 13 000km. Jedyne problemy to linka sprzęgła, ( szczegóły na prywacie ) Sezon 2015 wynik 6 700km, teraz wygląda tak. Edytowane 4 Marca 2016 przez krzysiu421 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi