RyjekOcw Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Oj nie jest duza to jakos da rade No na pierwsze przejażdżki to wlasnie fajnie tak extremalnie 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Oj nie jest duza to jakos da rade :PNo na pierwsze przejażdżki to wlasnie fajnie tak extremalniehahaha ja pamiętam moją przejażdżkę CBR 125 z Tobą Mój 2 raz na motocyklu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja tez pamiętam Tak mnie ścisnąłeś ze nie mogłem oddychać i musiałem zwolnic xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dell jest to miejsce ulicznych wyścigów, które mają miejsce co niedzielę o godz. 20.00 przy ul Rokicińskiej, za Selgrosem a dziękuję za info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi