RyjekOcw Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Oj nie jest duza to jakos da rade No na pierwsze przejażdżki to wlasnie fajnie tak extremalnie 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
BykuOCW Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Oj nie jest duza to jakos da rade :PNo na pierwsze przejażdżki to wlasnie fajnie tak extremalniehahaha ja pamiętam moją przejażdżkę CBR 125 z Tobą Mój 2 raz na motocyklu 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Ja tez pamiętam Tak mnie ścisnąłeś ze nie mogłem oddychać i musiałem zwolnic xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Mała Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Dell jest to miejsce ulicznych wyścigów, które mają miejsce co niedzielę o godz. 20.00 przy ul Rokicińskiej, za Selgrosem a dziękuję za info 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi