BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 hahaha Moja była dziewczyna miała na imię Ania, i ją wkurzałem tym kawałkiem najarana Anka ciągle ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 drewnowska 50 oj nie można autem chyba ze zostawicie na placu jakie % tym razem? bo juz sam nie wiem co przygotować http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 nie pisz juz tu bo ksiązke opublikujesz;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 no co, anka jak śmietanka będzie miała co czytać bidulka jak się obudzi 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Wstanie rano, a tu 30 stron :PJaki alkohol mhm...Może ankietę zrobimy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 każdy musi mieć coś co lubi u mnie jak zwykle 7 stoi od klijenta jakieś piwko od ostatniego razu zostało chybaże jutro wypije a co więcej to nie wiem tylko na czym usiąść miejsca mao http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif trza będzie gęsiego chyba że w kanale zasiądziemy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Damy radę, zawsze można na kolanka wskoczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 chyba jak w tramwaju na stojąco 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jeżeli chcesz zacząć od 125 to polecam Hondę CBR 125. Za 5 000 PLN znajdziesz egzemplarz w świetnym stanie.http://motocykle-lod...-cbr-125r-2004/Odskakując od tematu zdjęć, itp., to jak dobrze pamiętam Dorka przymierzała się do sprzedaży swojej CBR-ki w dobre ręce:http://motocykle-lod...-honda-cbr-125/ 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witaj 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 czytając to już się pogubiłem gdzie jestem :)a więc witam serdecznie :)JAKUBKO pewnie już wspomniał żebyś kupiła Kawę i ma racje chłopak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 KAWA stawia na nogi 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Kawa, moja Kawanikt zabrać mi jej nie ma prawa.... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Cześć Mała. Ja również gratuluje zdania egzaminu. Teraz musisz szybko urosnąć i brać się za kat. A, bo już niedługo czeka nas prawdziwa "rewolucja" w sposobie egzaminowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mała bywa w Sopocie jak widzę ;)PLUS!nie ma to jak trójmiasto ;)to teraz zdjęcie w okularach na nosie poprosimy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Zgodnie z tym co wczoraj ustaliliśmy, teraz prosimy o filmik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Hahaha xD No ale jaki bys chcialI jeszcze pytanie do Małej Czy idzie jutro z nami czy nie ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 hey,hey,hey... ale na filmik to ja się nie zgadzałam ;p miało być zdjęcie to jest ;)do Ryjek : chciałabym iść i tak na 99% pójdę jeśli mnie tam przyjmiecie. ale jutro dam odpowiedz czy na pewno. ale jakbym szła to tylko na część na drewnowskiej bo do ambasady odpadam (z wielu powodów, za dużo opowiadania)do Emil : dzięki a znasz jakiś sposób na szybki wzrost?;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Pewnie ze przyjmiemy Zapraszamy im wiecej tym lepiej Zawsze cos 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sara Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 hej Mała widze ze poddałas sie chłopakom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 E tam :PP Tak Ci sie tylko wydaje 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 ryjek niewiesz co mowisz:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Oj Ciii trzeba stwarzac pozory 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 hey Sara niech myślą że mają taką dużą siłę perswazji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi