Skocz do zawartości

Mała

Mała

Rekomendowane odpowiedzi

hey Topaz. no wiem niestety, że to nie za wiele. marzę o sportowym... ale nie wiem czy coś się znajdzie. hm, choopery, podobają mi się, ale coś czuję, że to nie moja bajka. ale gdybym miała wybór nic albo chooper wolałabym jednak dwa kółka niż własne nogi ;)

Witaj Ania :smile: ( jak ja lubię to imię :P )My nie mamy za dobrego wzroku, także minimum 3 MPX fotka:PJak wrzucisz zdjęcie w dużej rozdzielczości, będzie nam łatwiej dobrać motocykl dla Ciebie

oo witaj (; miło, że lubisz moje imię;) a co do zdjęcia to się zastanowię, kto wie.. może w niedalekiej przyszłości jakieś się pojawi ;)

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RyjekOcw

35

• Adrian-xj600

25

• Mała

24

• BykuOCW

22

Top użytkownicy w tym temacie

Ale widzę że Ty masz A1, to tylko do 125ccm chyba. To dodatkowo komplikuje sprawę....Na sporta ani turystyka raczej nie ma szans... :sad2:

|'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__
|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____
|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|
""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)

No Chyba ze kawasaki 250 ale na to juz trzeba miec troszke mamonki :P

pieniądze to chyba mój drugi największy problem tuż za wzrostem ;p ale... w końcu zbiorę odpowiednią sumęa urosnąć to nie urosnę;)

Ja osobiście nie przepadam na chooperami :PJa poleciłbym Ci iść w stronę plastików :PNie wiem od jakiej chcesz zacząć pojemności, ale np CBR 125 jest wielkości roweru, na pewno byś dała radę.Możesz też się na jakimś spotkaniu forumowym przysiąść do jakiś motocykli z forum...Mamy w forumowym garażu np. Hondy CB 500, a RyjekOCW posiada XJ 600, pewnie jak wrzucisz fotkę to będziesz mogła się przymierzyć :P

No Chyba ze kawasaki 250 ale na to juz trzeba miec troszke mamonki

Dobry pomysł bo to Kawasaki.... tylko że to 250-ka..... a Mała musi mieć 125-kę

BykuOCW i RyjekOcm to jest szantaż! ;) no max pojemność to 250, bo przecież o większej są strasznie ciężkie i wysokie (no jak dla mnie) no a kawasaki to szczerze mówiąc baaardzo mi się podoba.

Niee to nie tak :PYamaha Xj wcale nie jest duza ani ciezka :)Moj znajomy ma taka 250 ale jakis miesiac temu babka go skasowała i motor pojechal do naprawy gdyz wygladal jak by go zrzucili z samolotu, ale jak naprawi to sobie zobaczysz :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Ninja 250 naprawdę ładny motocykl :P Tylko trzeba mieć na niego około 10 000 chyba...

Jeżeli chcesz zacząć od 125 to polecam Hondę CBR 125. Za 5 000 PLN znajdziesz egzemplarz w świetnym stanie.

http://motocykle-lodz.pl/topic/197-honda-cbr-125r-2004/

Ja na dniach będę obniżał gs500 dla nowej właścicielki, która też wzrostem i długością kończyn nie grzeszy. Jakby co zapraszam na przymiarkę.Do mnie z Polesia raczej blisko w okolice placu Barlickiego. A zdjęcie to musi być

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

no a kawasaki to szczerze mówiąc baaardzo mi się podoba.

Prawidłowy sposób myślenia :smile:

Owszem kawa jest ladna :P Xj to nie jest duzo... ale tak sobie pomyslalem ze dla mnie bo przeciez ostatnio mialem taka wielka swinie -FIREBLADE :PAdam twojej Cbr nie zaliczyl bym jako ladny egzemplarz xD

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

i do Was wszystkich : co Wy się tak tego zdjęcia uczepiliście?

Tutaj to normalne... :biggrin: