Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 hey Topaz. no wiem niestety, że to nie za wiele. marzę o sportowym... ale nie wiem czy coś się znajdzie. hm, choopery, podobają mi się, ale coś czuję, że to nie moja bajka. ale gdybym miała wybór nic albo chooper wolałabym jednak dwa kółka niż własne nogi Witaj Ania ( jak ja lubię to imię )My nie mamy za dobrego wzroku, także minimum 3 MPX fotka:PJak wrzucisz zdjęcie w dużej rozdzielczości, będzie nam łatwiej dobrać motocykl dla Ciebieoo witaj (; miło, że lubisz moje imię a co do zdjęcia to się zastanowię, kto wie.. może w niedalekiej przyszłości jakieś się pojawi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No 3 MPX bylo by w sam raz :PP No Chyba ze kawasaki 250 ale na to juz trzeba miec troszke mamonki 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ale widzę że Ty masz A1, to tylko do 125ccm chyba. To dodatkowo komplikuje sprawę....Na sporta ani turystyka raczej nie ma szans... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No Chyba ze kawasaki 250 ale na to juz trzeba miec troszke mamonki pieniądze to chyba mój drugi największy problem tuż za wzrostem ;p ale... w końcu zbiorę odpowiednią sumęa urosnąć to nie urosnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja osobiście nie przepadam na chooperami :PJa poleciłbym Ci iść w stronę plastików :PNie wiem od jakiej chcesz zacząć pojemności, ale np CBR 125 jest wielkości roweru, na pewno byś dała radę.Możesz też się na jakimś spotkaniu forumowym przysiąść do jakiś motocykli z forum...Mamy w forumowym garażu np. Hondy CB 500, a RyjekOCW posiada XJ 600, pewnie jak wrzucisz fotkę to będziesz mogła się przymierzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Co do tego ze to 250 to mam znajomego ktory zarejstruje na A1 :PP Ale kawasaki wcale nie jest duze Mysle ze pieniadze to kazdego problem :PNo tak tylko musi byc 3MPX xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No Chyba ze kawasaki 250 ale na to juz trzeba miec troszke mamonkiDobry pomysł bo to Kawasaki.... tylko że to 250-ka..... a Mała musi mieć 125-kę 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Co do tego ze to 250 to mam znajomego ktory zarejstruje na A1 :PP Ale kawasaki wcale nie jest duze Mysle ze pieniadze to kazdego problem No tak tylko musi byc 3MPX xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 BykuOCW i RyjekOcm to jest szantaż! no max pojemność to 250, bo przecież o większej są strasznie ciężkie i wysokie (no jak dla mnie) no a kawasaki to szczerze mówiąc baaardzo mi się podoba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Niee to nie tak :PYamaha Xj wcale nie jest duza ani ciezka :)Moj znajomy ma taka 250 ale jakis miesiac temu babka go skasowała i motor pojechal do naprawy gdyz wygladal jak by go zrzucili z samolotu, ale jak naprawi to sobie zobaczysz 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ryjek xj jest ciezka 210kg to malo wedlug Ciebie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ninja 250 naprawdę ładny motocykl Tylko trzeba mieć na niego około 10 000 chyba... Jeżeli chcesz zacząć od 125 to polecam Hondę CBR 125. Za 5 000 PLN znajdziesz egzemplarz w świetnym stanie. http://motocykle-lodz.pl/topic/197-honda-cbr-125r-2004/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ja na dniach będę obniżał gs500 dla nowej właścicielki, która też wzrostem i długością kończyn nie grzeszy. Jakby co zapraszam na przymiarkę.Do mnie z Polesia raczej blisko w okolice placu Barlickiego. A zdjęcie to musi być 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 no a kawasaki to szczerze mówiąc baaardzo mi się podoba.Prawidłowy sposób myślenia 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Owszem kawa jest ladna Xj to nie jest duzo... ale tak sobie pomyslalem ze dla mnie bo przeciez ostatnio mialem taka wielka swinie -FIREBLADE :PAdam twojej Cbr nie zaliczyl bym jako ladny egzemplarz xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 no wiec wlasnie;]chyba ze chcesz kolezanke zawsze asekurowac;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 do ridik : bardzo chętnie zobaczę ;)do topaz : dzięki (;i do Was wszystkich : co Wy się tak tego zdjęcia uczepiliście? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 No powiem Ci ze to nawet nie jest glupi pomysl :PP No bo Trzeba wiedziec z kim sie rozmawia 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 bo tu tak zawsze nacisk o zdjecie:P chyba taka tradycja bedzie;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witaj;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 wiedzialem Ryjek ze ten pomysl Ci sie spodoba;]i juz mamy 3 strony jest dobrze:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 aah, no doobra.. zastanowię się w takim razie nad tym zdjęciem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 i do Was wszystkich : co Wy się tak tego zdjęcia uczepiliście?Tutaj to normalne... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 tu sie niema nad czym zastanawiac tylko wklejac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Tutaj to normalne... właśnie zauważyłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi