fred89 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gwiazdka już tuż tuż więc trzeba się zacząć rozglądać za prezentami Główny problem to znalezienie prezentu dla mojej 3-miesięcznej (obecnie) Chrześnicy Chciałbym coś związanego z motocyklami: jakieś ubranko, kocyk, podusię itp. Ale bardzo ciężko jest coś takiego znaleźć... Macie jakieś sklepy na oku gdzie można coś takiego dostać ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Znam jeden sposób wydziergaj ręcznie taki motyw na ubranku czy też na kocyku ..a nie na najniższej lini oporu kupić i z bani... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Tup-Tup w Ptak Outlet na dziale chłopięcym bywaja 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Moje dziarganie ograniczało się do wyszywania mojego imienia na ubrankach pluszowych misiaków dla partnerki I efekt zawsze był bardzo doceniany Lecz motocykla nie wyhaftuję ^^... chyba, że projekt + zlecenie na haft komputerowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Na szczęście dla mnie, moja ulubiona marka "KTM" wypuszcza dużo produktów użytku codziennego także dla dzieci sygnując swoim znakiem i kolorem. Zajrzyj do PROFI na Włókniarzy, może mają tez gadgety z pod innego znaku a jak nie pozostaje Ci "KTM" https://www.google.pl/search?q=ktm+gadget+accessori&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Xl5mUprUEYSl4AS8_YHgDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=699#es_sm=122&espv=210&q=ktm+baby+accesories&tbm=isch&imgdii=_ Śpiochy, pielochy, kubki niekapki... 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Mogę się podjąć zrobienia Motocyklowych hand made'ów i tak będziemy z Pudełkiem z Wizytówkami robić dla dzieciaków z DD na Motomikołaje - musiałbyś tylko określić się cenowo i mniej więcej tematycznie :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi