Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Honda Vfr 800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna V-ka, zawsze mi się podobały zastanawiam czy nie kupić sobie.

Opublikowano

Też się zastanawiałem ,po chwili jazdy po sporcie ,super komfort,i moc niby papierkowo taka jak w 600 ,jednak w rzeczywistości bez porównania super dół ,czyli ciągnie cały czas i piękna praca v-ki

Opublikowano

Zgadzam się, tylko do był by drugi do jazdy z pasażerem właśnie ze względu na komfort pasażerki   :biggrin:

Opublikowano

no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona....

Opublikowano

no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona....

Czego my nie robimy dla naszych kobiet :hihi:

Opublikowano

Ano z nimi źle bez nich jeszcze gorzej.....

Opublikowano

Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic....

Opublikowano

Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic....

W R1 schowek to parodia mieści się tylko portfel :hihi:

Opublikowano

Aha wcześniej miałem rfke to był spory,kumpel w ninjy tez mial na te przysłowiowe 4 browary a tutaj nic nie włożysz,jak oglądałem starszą vfr 750 to miała nawet stelaż seryjny pod kufer,także coś w tym jest...

Opublikowano

również gratuluję decyzji i zakupu,

pozdrawiam

Opublikowano

Witaj, gratuluje vfr-y i zapraszam na vfr-oc.pl

Też się zalogowałem,widze że masz taką samą ,po suzuki jestem super zadowolony z hondy ,komfort i praca silnika bajka...

Opublikowano

Tak myślałem, moja jest ostatnią jaka wychodziła, produkcja 2001 końcówka roku, rejestrowana w 2002. Będziesz zadowolony, lecz powiem Ci że zaczyna już troszkę brakować i po mału rozmyślam nad jakąś zmianą.

Opublikowano

Ja tez oglądałem kupe motorków podobała mi się honda cbr 1100 xx ,tyle ze to juz kawał motoru,patrzyłem tez duala z 98 r,myślałem tez o zzr 1100 ,tą sie przejechalem i mi sie bardzo spodobało,po gixerze to całkiem inny sprzęt ....

Opublikowano

Piękny sprzęcik podobał mi się tylko ten co oglądałem na zarzewskiej w łodzi był po za dużym ślizgu ,niby poskładany i wszystko super ale ja tego nie łyknołem.... ,takto pewnie śmigał bym xx-em...

Opublikowano

Zaloz jakis przelotowy wydech, bedzie ogien :biggrin:

Opublikowano

No moja jest ciuchutka bo w oryginalnym wydechu,musze przez zime czegoś poszukać....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też zastanawiałem się nad tym motocyklem, fajny sprzęcik, ale przeraziły mnie opinie na temat spalania, niestety ...Ale tak poza tym to fajny, ładny, zgrabny motong ;P

608_motocykle_pasja_ycie.png