mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nowy nabytek na koniec sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Fajna V-ka, zawsze mi się podobały zastanawiam czy nie kupić sobie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Też się zastanawiałem ,po chwili jazdy po sporcie ,super komfort,i moc niby papierkowo taka jak w 600 ,jednak w rzeczywistości bez porównania super dół ,czyli ciągnie cały czas i piękna praca v-ki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zgadzam się, tylko do był by drugi do jazdy z pasażerem właśnie ze względu na komfort pasażerki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SobolQ Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona.... Czego my nie robimy dla naszych kobiet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ano z nimi źle bez nich jeszcze gorzej..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dokładnie Myślałeś o centralnym kufrze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic.... W R1 schowek to parodia mieści się tylko portfel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Aha wcześniej miałem rfke to był spory,kumpel w ninjy tez mial na te przysłowiowe 4 browary a tutaj nic nie włożysz,jak oglądałem starszą vfr 750 to miała nawet stelaż seryjny pod kufer,także coś w tym jest... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witaj, gratuluje vfr-y i zapraszam na vfr-oc.pl 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 również gratuluję decyzji i zakupu, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witaj, gratuluje vfr-y i zapraszam na vfr-oc.pl Też się zalogowałem,widze że masz taką samą ,po suzuki jestem super zadowolony z hondy ,komfort i praca silnika bajka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Troszkę nowszą z tego co widze, wiele zamian nie zaszło 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Moja jest 98r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Tak myślałem, moja jest ostatnią jaka wychodziła, produkcja 2001 końcówka roku, rejestrowana w 2002. Będziesz zadowolony, lecz powiem Ci że zaczyna już troszkę brakować i po mału rozmyślam nad jakąś zmianą. 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja tez oglądałem kupe motorków podobała mi się honda cbr 1100 xx ,tyle ze to juz kawał motoru,patrzyłem tez duala z 98 r,myślałem tez o zzr 1100 ,tą sie przejechalem i mi sie bardzo spodobało,po gixerze to całkiem inny sprzęt .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Ja chyba na następny zapodam XX-a, też mi się podoba. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Piękny sprzęcik podobał mi się tylko ten co oglądałem na zarzewskiej w łodzi był po za dużym ślizgu ,niby poskładany i wszystko super ale ja tego nie łyknołem.... ,takto pewnie śmigał bym xx-em... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zaloz jakis przelotowy wydech, bedzie ogien 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Na przelocie rozmawia oj rozmawia, jakby nie było V z tego co widze to lustereczka chyba masz od nowszego rocznika 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike1976 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 No moja jest ciuchutka bo w oryginalnym wydechu,musze przez zime czegoś poszukać.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Też zastanawiałem się nad tym motocyklem, fajny sprzęcik, ale przeraziły mnie opinie na temat spalania, niestety ...Ale tak poza tym to fajny, ładny, zgrabny motong ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi