Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 03:38:04

Honda Vfr 800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna V-ka, zawsze mi się podobały zastanawiam czy nie kupić sobie.

Opublikowano

Też się zastanawiałem ,po chwili jazdy po sporcie ,super komfort,i moc niby papierkowo taka jak w 600 ,jednak w rzeczywistości bez porównania super dół ,czyli ciągnie cały czas i piękna praca v-ki

Opublikowano

Zgadzam się, tylko do był by drugi do jazdy z pasażerem właśnie ze względu na komfort pasażerki   :biggrin:

Opublikowano

no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona....

Opublikowano
  W dniu 21.10.2013 o 17:01, mike1976 napisał(a):

no ja jak miałem gixera to moja gwiazda narzekała tutaj ,jest zachwycona....

Czego my nie robimy dla naszych kobiet :hihi:

Opublikowano

Ano z nimi źle bez nich jeszcze gorzej.....

Opublikowano

Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic....

Opublikowano
  W dniu 21.10.2013 o 17:12, mike1976 napisał(a):

Zastanawiam sie na tym ,bo schowek pod siedzeniem to parodia,nawet w gixerze włożyłeś 4 browary ,tu poprostu nic nie wejdzie.Także bez plecaka nie zabierzesz nic....

W R1 schowek to parodia mieści się tylko portfel :hihi:

Opublikowano

Aha wcześniej miałem rfke to był spory,kumpel w ninjy tez mial na te przysłowiowe 4 browary a tutaj nic nie włożysz,jak oglądałem starszą vfr 750 to miała nawet stelaż seryjny pod kufer,także coś w tym jest...

Opublikowano

również gratuluję decyzji i zakupu,

pozdrawiam

Opublikowano
  W dniu 21.10.2013 o 20:54, Marsel napisał(a):

Witaj, gratuluje vfr-y i zapraszam na vfr-oc.pl

Też się zalogowałem,widze że masz taką samą ,po suzuki jestem super zadowolony z hondy ,komfort i praca silnika bajka...

Opublikowano

Tak myślałem, moja jest ostatnią jaka wychodziła, produkcja 2001 końcówka roku, rejestrowana w 2002. Będziesz zadowolony, lecz powiem Ci że zaczyna już troszkę brakować i po mału rozmyślam nad jakąś zmianą.

Opublikowano

Ja tez oglądałem kupe motorków podobała mi się honda cbr 1100 xx ,tyle ze to juz kawał motoru,patrzyłem tez duala z 98 r,myślałem tez o zzr 1100 ,tą sie przejechalem i mi sie bardzo spodobało,po gixerze to całkiem inny sprzęt ....

Opublikowano

Piękny sprzęcik podobał mi się tylko ten co oglądałem na zarzewskiej w łodzi był po za dużym ślizgu ,niby poskładany i wszystko super ale ja tego nie łyknołem.... ,takto pewnie śmigał bym xx-em...

Opublikowano

Zaloz jakis przelotowy wydech, bedzie ogien :biggrin:

Opublikowano

No moja jest ciuchutka bo w oryginalnym wydechu,musze przez zime czegoś poszukać....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też zastanawiałem się nad tym motocyklem, fajny sprzęcik, ale przeraziły mnie opinie na temat spalania, niestety ...Ale tak poza tym to fajny, ładny, zgrabny motong ;P

608_motocykle_pasja_ycie.png